0

Ženské Etnický Štýl Vlásenky Kaki Prívesok Dlhý Strapec Retro pokrývku hlavy na Vlasy DIY Príslušenstvo Vlasy Styling

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€5.54 €7.58

d88 Fringe Vlásenky Vlasy, Šperky Kaki Prívesok Dlhý Strapec Retro pokrývku hlavy na Vlasy DIY Príslušenstvo Vlasy Styling d88

Popis:

Funkcie:

Zložité Etnických Dizajn: Tento žien vlásenky vitríny ohromujúci etnický štýl s jemnými detailmi a zložité vzory, dodáva nádych elegancie, aby akýkoľvek účes.

Univerzálny Fringe Vlásenky: špeciálne Navrhnuté pre ženy, to vlasy, šperky, je ideálny pre pridanie štýlový vkus na vaše fringe účes.To krásne dopĺňa rôzne dĺžky vlasov a textúry, čo umožňuje nekonečné možnosti tvarovania účesu.

Tradičná Čínska Inšpirovaná: Objať kúzlo Čínskej kultúry s týmto sľubný mraky headdress.Jeho tradičné Čínsky štýl dodáva dotyk sofistikovanosti a kultúrny význam, váš celkový vzhľad, robiť to ideálne pre špeciálne príležitosti, alebo kultúrne podujatia.

Retro pokrývku hlavy s Strapec Prívesok: Tento headpiece funkcie kaki prívesok s dlhý strapec, vyžaruje retro štýl, ktorý dodáva jedinečný a vintage dotyk na váš účes.Prívesok je dizajn symbolizuje šťastie a prosperitu, takže je zmysluplným doplnkom.

Svetelný Svietidla Prívesok: Tento headpiece je zdobený s perlou strapec svetelný svietidla prívesok, ktorá vyžaruje jemnú žiaru, vytváranie okúzľujúce vizuálny efekt.To dodáva dotyk kúziel a elegancia pre vaše vlasy, takže je ideálny pre večerné akcie alebo strany.

Špecifikácia:

Materiál: Zliatiny, imitácia perly

Štýl: Retro

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Balenie Obsahuje:

Výber 1: 1 * Vlásenky (S Krátkymi Strapec)

ALEBO

Výber 2: 1 * Vlásenky (S Dlhý Strapec)

  • Pohlavie : Ženy
  • Oddelenie Meno : Dospelý
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Zliatiny
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie