0

Dawapara Pentacles Tarot Karty Prívesok na Náhrdelník z Nehrdzavejúcej Ocele Zlaté Čierna Príslušenstvo Šperky Charms Prívesky

(3 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.20 €3.18

Eso Pentacles je prvý tarot karty v obleku z Pentacles.Zväčša pozitívne karty, mali by ste očakávať, že dobré veci sa dejú, keď ho vidíte.Pentacles predstavujú materiálne vlastníctvo a bohatstvo.Pentacles v tarot sa tiež niekedy nazýva Mince.Na pentacle sám je dobre-známy symbol s mnohými významy a interpretácie v mnohých náboženstiev, najmä Wicca.Eso Pentacles je dobre považovať za priaznivý karta pre príjem v čítaní.

Dva z Pentacles je druhý tarot karty v obleku z Pentacles.Dva je spoločné číslo v ezoterickom štúdium a porozumenie; zostatok, dve polovice jedného celku, samec a samica, vzostupy a pády, dobré a zlé.Vo všeobecnosti pozitívne karty, Dve z Pentacles môžete nám pripomínajú, dodržiavať rovnováhu, ktorá náš život potrebujú.

Traja Pentacles je tretím tarot karty v obleku z Pentacles.Zväčša pozitívne karty, mali by ste očakávať, že dobré veci sa dejú, keď vidíte, najmä keď o práci a kariére.

Štyri Pentacles je štvrtý tarot karty v obleku z Pentacles.Trochu pozitívne karty, mali by ste očakávať, že niektoré dobré veci sa dejú, keď ho vidíte.Pozor, aj keď to má špecifické významy, ktoré možno budete chcieť byť opatrní.

Päť z Pentacles je piaty tarot karty v obleku z Pentacles.Rýchly pohľad na ilustráciu dáva rýchly prehľad karty zachytáva dvoch mužov v chôdzi v prednej časti vitráže okien, obaja vyzerajú zdajú byť čelí nepriazni osudu a to nie je úplne pozitívne karty.Keď to príde až v čítaní, pripravte sa na novinky si nebol dúfali.

Šesť z Pentacles je šiestym tarot karty v obleku z Pentacles.Viac pozitívny kartu ako posledný karty v Pentacles oblek; veci začínajú vyzerať oveľa viac pozitívnych a aj zrelé teraz.Očakávať, že vidieť veci, ako naozaj sú, a pochopiť, ako veľmi pozitívnu zmenu môžete urobiť na svete.

Sedem z Pentacles je siedmy tarot karty v obleku z Pentacles.Pozitívne kartu z minor arcana, mali by ste očakávať, že dobré veci sa dejú, keď ho vidíte.Nasledujúci obrázok ukazuje človeka, pestovanie plodín (plodiny Pentacles) a pokojne pozoroval nad nimi.On dal v snahe podporovať ich rast a je asi využiť odmenu z jeho predchádzajúceho tvrdej práce.

Osem z Pentacles je ôsmy tarot karty v obleku z Pentacles.Pozitívne karty, mali by ste očakávať, že dobré veci sa dejú, keď ho vidíte; najmä aspekty vzťahujúce sa na kreatívny priemysel, alebo projektu alebo časť vášho života, ktoré ste pracovali veľmi tvrdo a špecializované sami.Dobrý karty čerpať, ak ste zameraný na vzdelávanie zručnosť alebo obchod, ktorý máte veľa vášňou.

Deväť z Pentacles je deviatom tarot karty v obleku z Pentacles.Podobá Sedem Pentacles s rastlín snímok, ale s stark rozdiely.Na ilustráciu, v Siedmich z Pentacles ukazuje človeka odpočinku po práci a radosť z toho, čo on začal pred chvíľou, pričom Deväť z Pentacles ukazuje žena prirodzene teší záhrada, bez známok z práce, aj keď Falcon spočíva na jej ľavej ruke.

Desať z Pentacles je desiate tarot karty v obleku z Pentacles.Je pozitívne karty z hľadiska materiálu uchovávania, neočakávajte, že sa potrebujú alebo chcú niečo, čo ste si želali.

Na Stránke Pentacles je jedenásty karty v obleku z Pentacles, a prvý "tvár" alebo " súd " karty.Zväčša pozitívne karty, mali by ste očakávať, že dobré veci sa dejú, keď ho vidíte, najmä v akejkoľvek oblasti, o dlhodobých cieľov alebo choroby.Na Stránke Pentacles v tarot čítanie dôvody nás v "skutočnom svete", tak, že sme sa môže prejaviť naše sny ako hmotný ciele dosiahnuť.

Rytier Pentacles je 12. tarot karty v obleku z Pentacles.Pozitívne karty, mali by ste očakávať, že dobré veci sa dejú, keď ho vidíte, najmä všetky novinky týkajúce sa mladší muž by ste mohli vedieť.Ako môžete očakávať, karta stelesňuje niektorých rytierskych vlastnosti a veci, ktoré mnohí z nás by to dobre usilovať sa.

Kráľovná Pentacles je 13. tarot karty v obleku z Pentacles.Zvyčajne, kráľovná bude zastupovať niekoho vo svojom živote, staršia žena, ktorá má veľmi pohodlný život.Dokonca aj bez čítania významy, pravdepodobne už máte predstavu o tom, kto to môže byť.Veľa čerpať paralely medzi Kráľovná Pentacles a koncept Matke Zemi, vyživujúce ženský duch, ktorý sa stará o nás, ak sme sa o ňu postará.

Kráľ Pentacles je konečná tarot karty v obleku z Pentacles.Kráľ Pentacles stelesňuje moc zmysle celý oblek a mali by sa brať vážne, keď videl.Podobne ako Kráľovná Pentacles, Kráľ môže predstavovať silný muž vplyv vo vašom živote; pravdepodobné, že sa nájde niekto, kto je dobre v materiálnom zmysle.

  • Materiál : Kov
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : Dawapara
  • Kompatibilita : Všetky Kompatibilné
  • CN : Zhejiang
  • Jemné alebo Módne : Móda
  • Položka Druh : Prívesky
  • farba : oceľ farba / zlatá farba / čierna
  • Kovy Typ : Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Tvar\vzor : Námestie
  • Číslo Modelu : SS2020080327
  • Pohlavie : Unisex
  • Produktového radu : Pentacles Tarot Karty
  • Prívesky Typ : posuňte
  • Štýl : Vintage
review images
Hosťovské - 2024-01-11

Milujem tento prívesok ďakujem.

review images
Hosťovské - 2024-01-11

Som veľmi rád, s týmto ďakujeme!

review images
Hosťovské - 2023-10-16

Som spokojný s výrobkom, ale obrázky nie sú ukázať ako veľká tieto prívesky sú. Ja by som si ho kúpil bez ohľadu na to, ale keď to prišlo, to bola väčšia, než som čakal. Prívesok je kvalitná, teším sa na sebe.

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie