0

NOVÉ DC-DC LTC3780 Automatické Buck-Boost Napájania Modulu Solárne Auto 10A

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€10.23 €22.73

Parametre:

Toto napájanie je na vysokej efektívnosti regulované modul napájania.Keď vstupné napätie je nižšie ako, vyššia alebo rovná výstupné napätie, výstupné napätie môže zostať stabilné.Napríklad nastaviť výstup 12V, potom, keď vstupné napätie zmeny medzi 5 a 32V, výstup regulátora napätia zostáva nezmenená na 12V.Tento modul má dokonalú ochranu funkciu a môže byť aplikovaný na solárne nabíjanie.

Výhody:

Obvod rada prijíma 1.6 hrubé zlatenie procesu;

Vstupné prijíma vymeniteľná poistka, ktorá chráni napájanie a zariadení;

V plnom rozsahu, elektrolýza prijíma dovezené originál patch, nízka odolnosť a vysoká frekvencia kondenzátor znížiť zvlnenie na bode mrazu;

IC prijíma dovezené pôvodnej;

Konštantné napätie konštantný prúd, a podpätie ochrany (MPPT je viac vhodné pre solárne nabíjanie)

Výstup chyba indikátor svieti, keď je výstupné napätie drift je príliš vážne, skrat a iné poruchy;

Oxidácia chladenie fin odvod tepla, odvod tepla účinok je lepší ako prirodzené farby hliníkového plechu;

Indukčnosti je vyrobená zo železa, kremíka, hliníka, ktorý generuje menej tepla;

Vitajte na nákup a použitie našich napätie modul.Prosím, prečítajte si nasledujúce pokyny.Inak, naša spoločnosť nie je zárukou alebo nahradiť škody spôsobené nesprávnym použitím.

Tento modul je automatický krok-dole napájanie.Keď vstupné napätie je nižšie ako vyššie ako alebo rovná výstupné napätie, výstupné napätie môže zostať stabilné.Napríklad nastaviť výstup 12V, keď vstupné napätie zmeny medzi 5 a 32V, výstup regulátora napätia zostáva nezmenená na 12V; Existuje konštantný prúd, konštantné napätie, Podpätie ochrany, výstup označenie a poruchy označenie funkcie a výstup má nadprúdu, prepätiu, skratu, ochrana; Všetky súčasti je možné dosiahnuť pre priemyselné použitie aplikácie; Áno.Používa sa pri rôznych príležitostiach, ako nabíjania, vysoko výkonné LED jazdy, zariadenia napájanie, napájací zdroj (auto), atď.

Elektrické parametre:

1. Vstupné napätie: DC5-32V, odporúča sa použiť napätie vyššie 10V

2. Výstupné napätie: DC1V-30V plynulo nastaviteľné;

3. Výstupný prúd: Do 10A(MAX) dlhodobé 7A;

4. Výstupný výkon: dlhodobé 80 W, špičková 130W, viac ako 80 W prosím posilniť rozptyl tepla;

5. Výstupné zvlnenie: 50mV (merané 12V na 12V,5A);

6. Vstup zadnej strane spojenie ochrany: Žiadne.Ak je to potrebné, pripojte Shaw te-založené diódy v sérii na vstupnej svorky;

7. Výstup anti-spätnou: Žiadne.Ak je použitý pre nabíjanie batérií alebo zaťaženia, je vstavaným elektrickým emocionálne zaťaženie, prosím, pripojiť Xiao te-založené diódy v sérii na výstupnej svorky;

8. Veľkosť: 77.6*46.5 * 15 mm

9. Skratu ochrana: áno;

10. Váži asi 45 gramov;

Ladenie metóda:

1. Batéria podpätie ochranu spôsob nastavenia: (12v lead-acid battery nastavenie 10V podpätie ochrany a vypnutie výstupu ako príklad)

Vstup regulovaný napájací zdroj upravené 10V, upraviť podpätie ochrany potenciometer (v smere hodinových ručičiek zvýši, proti smeru hodinových ručičiek zníži) až do odstránenia poruchy indikátor (červené svetlo) je, že je, nastavenie je úspešný; týmto spôsobom, keď je batéria vybitá, aby 10V, napájanie sa automaticky preruší, chráni batériu pred poškodením.

Poznámka: Ak nie je batéria napájanie, nie je možné nastaviť ho,

2. Výstupné napätie úprava metóda: vstup je pripojený na zdroj napájania (napätie je vyššie ako podpätie ochrany hodnota), červené svetlo nie je zapnutá, modrá kontrolka svieti, výstup je pripojený k multimeter, a výstupné napätie potenciometer je upravený (v smere hodinových ručičiek zvýši, proti smeru hodinových ručičiek zníži), kým požadované napätie;

Poznámka: za Normálnych okolností, červené svetlo nie je zapnutá, modrá kontrolka svieti.Inak, je chyba.Vstup podpätie ochrany, výstup prepäťová ochrana, a výstupná skratová ochrana.Prosím, riešenie problémov poruchy a zapnite znova.

3. Úprava metóda, výstupný prúd: (take 12V vstup nabíjanie 12V olovené batérie, nabíjací prúd 5A ako príklad)

Pripojenie vstupu 12V napájanie, Multimeter súčasné zariadenia, výstupné a pripojenie multimeter (červené pero-tvar meter je pripojený na výstup pozitívne, čierne pero-tvar meter je pripojený záporný, priame skratu výstupu.Odporúča sa použiť aktuálny prevodový nad 15A, aby sa zabránilo pálenie poistenie), nastavte konštantný prúd potenciometer (v smere hodinových ručičiek zvýši, proti smeru hodinových ručičiek zníži), až kým sa aktuálne zobrazuje požadovaná hodnota, 5A, odstrániť multimeter, pripojenie batérie normálne.Ak výstupný prúd je upravená ammeter, prečítajte si príslušné zapojenia obvod ammeter pre správne zapojenie ladenie.

Poznámka: Ak je použitý pre konštantný tlak vybavenie, stačí nastaviť .Veľký výstupný prúd

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Stav : Nové
  • Druh : Regulátor Napätia
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie