0

Podlahy Hokejové Puky Multifunkčné Praxe Vonkajšie Príjazdová Cesta Hokejové Puky Street Hockey Puk Športové Lopta Pre Deti, Dospelých Office

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€6.79 €17.88

Tento kvalitný Roller Hokej Puk funkcie ABS konštrukcie, vytvoriť obrovské trenie pre efektívne stick-manipulácia.To má priemer cca 76 mm, takže je ideálny pre široké aplikácie na akomkoľvek povrchu.S týmto univerzálny puk, vy a váš tím, zlepšia váš stick-manipulačné zručnosti pre víťazný výkon.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Veľkosť produktu: o 7.6 x 2.5 cm/2.99x0.98 cm

Brutto hmotnosť: 100 g

Balenie Zoznam:

1* Poschodie Hokejový Puk

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Trecí Bilancia: S jedinečným 6-valce jamkami vzor, naše Hokejové Puky zabezpečiť maximálne trenie medzi puk a hokejku, umožňujúce hladké a rýchle prejsť.Tento pútavý dizajn poskytuje aj rozšírené rovnováhu udržať puk lietanie bez námahy na ľade.

2.Odolný Materiál: Vyrobené z vysoko-tvrdosť a husté ABS materiál, tieto hokejové puky majú jasnú štruktúru a môže odolávať opakovanej vplyvy bez praskania alebo štiepky.

3.Školenia Výhoda: Naše Hokejové Puky pomôcť pozdvihnúť vašu hru pomocou efektívneho office stick manipulácia a top-manipulačné zručnosti, budovanie cvičenia.To zvyšuje dôveru úrovne, zatiaľ čo robiť školenia a hrá bez námahy pre všetkých úrovní, od začiatočníkov až odborníkov.

4.Ľahko Prepravovateľné: S priemerom asi 76 mm a hrúbkou 25 mm, naše hokejové puky sú prenosné a pohodlné, takže je jednoduché vykonávať ich, nech ste kdekoľvek.

5.Široký Aplikácie: Vyrobené z odolného dreva, tieto hokejové puky sú ideálne pre honovanie svoje zručnosti na rôzne povrchy, ako sú asfalt, cementu športové ihriská a tenisové kurty.Ich použitie pre jednotlivé cvičiť doma alebo v tíme prostredia, ako pre vnútorné a vonkajšie tréning.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : hokejové puky
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie