0

Kovové Záložku Umenie Farebné Kvetinové Kúzlo Záložku Vintage Vyryté Kvetinový Záložky Zamestnanca Zhodnotenie Darček Pre Deti Čitateľov

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.93 €4.18

Náš Čínsky záložky sú k dispozícii v rôznych kvetinové vzory a sú ideálne ako v triede odmeny.S dobrým textúry, deti budú milovať robiť svoje vlastné záložky a ich použitie je držať svoje miesto v ich obľúbené knihy.

Špecifikácia:

Názov výrobku: Kov Záložku

Veľkosť produktu: 10.8x2.2 cm / 4.25x0.86 cm

materiál: kov

Štýl: iris/slnečnica/white rose/lekna

Balenie Zoznam:

Kovové Záložku x 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jedinečný Kvetinový Vzor: Pridať dotyk tvorivosti, aby váš zážitok z čítania s týmito jedinečne navrhnutý tak, kovové záložky.Ich jasné, živé farby a výrazné kvetinové vzory, aby im vystúpiť z davu.Odolný a praktický s ľahké skladovanie, robia pre perfektný darček pre kniha milenci.

2.Kreatívny Zábava: Toto remeslo auta iskry detí predstavivosť, ako sa vytvoriť svoje vlastné jedinečné kovové záložky s zaujímavé vzory a materiály.Je to vzrušujúce a zábavné aktivity pre učebne, daždivé dni, a deti, ktorí milujú umelecké projekty.

3.Výber perfektný Darček: Zvýšiť zážitok z čítania s našimi viacúčelový kovové záložky, ideálny pre kniha milenci, študentov a ľudí v núdzi.Skvelé ako nádherné darčeky, triede, odmeny, alebo party láskavosti, tieto záložky môžete inšpirovať niekto čítať viac a učiť sa nové veci.

4.Hladké a Pohodlné: Vychutnajte si pohodlné čítanie s našimi kovové záložky.Vyrobený z vysoko-kvalitného kovu, má dobrú štruktúru, ktorá nebude bolieť ruky a ľahko vyzdobiť.Plus, je to hrubé a odolné, aby vydržali každodenné použitie.

5.Široký Aplikácie: Udržujte svoje miesto v knihe, pri pridávaní elegantný nádych na polici dekor s našimi kovové záložky.Ideálne pre vášnivým čitateľom a interiér maliarov.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie