0

Vebreda nočnom stolíku so Zarážkou Noc pre Spálne, Home Office

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€51.61 €122.88

Univerzálny Rozmery: Meranie 17.3" L × 15.7" W × 24" H a, toto nočnom stolíku je ideálny pre posilnenie dekor apartmány a malé miestnosti.Predstavovať pohodlné zásuvky, ponúka praktické skladovanie, zatiaľ čo horná doska slúži ako univerzálny priestor pre notebook alebo dekoratívne predmety.

Multi-funkcia Stojana: Prispôsobiť túto nočnom stolíku na rôzne nastavenia - či už ako nočný stolík, kompaktný toaletný stolík v internátu, tlačiareň, stojan, alebo štýlový konferenčný stolík vedľa vašej pohovky.Jej flexibilita je univerzálny doplnok do každej miestnosti.

Jednoduchá Montáž: S jednoduchou štruktúrou, očíslované dielce a jasné pokyny, montáž tohto nočnom stolíku je hračka.Stráviť 15-20 minút vytvorenie tento kus, poskytuje ideálnu príležitosť pre rodinné interakcie a radosť montáž spolu.

Stabilita a Glamour Kombinovaná: kovové tyče cez námestie trubice nohy zabezpečiť stabilitu, a E1 triedy drevotrieska hornom povrchu dodáva silu.S robustný dizajn schopné udržať až 80 libier, to nočnom stolíku je nielen funkčné, ale tiež prináša elegantný nádych do vášho obývacej priestoru.

Ideálne Darčeky: Zdieľať vašu starostlivosť a lásku, gifting tomto nočnom stolíku na niekoho.Či použiť ako nočný stolík, gauč konci stôl, pohovka strane stola, alebo deti " nočnom stolíku, je to premyslené kus, ktorý sprevádza svojich blízkych, cez voľný čas momenty a dlhé noci.Kompaktný & Všestranný: Ideálny pre malé priestory.Multi-funkčný Dizajn: Prispôsobivý pre rôzne využitie.Jednoduché 15-min Montáž: Jednoduché, rodina-priateľské setup.

Stabilné Elegancie: Vlastní 80 libier, dodáva dotyk triedy.

Funkčné & Štýlové: Spája praktickosť s eleganciou.

Ideálny Darček: Univerzálny pre rôzne miestnosti nastavenia.

Kvalitné Rodinné Čas: Tešiť sa montáž spolu.

  • Pôvod : NÁS(Pôvodu)
  • Vzhľad : Moderné Maroko
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie