0

Odolné Automobilový Okruh Vlákniny Test Krúžok Zosilňovač Test Krúžok Jumper Žena Muž Vlákno, Al Obísť Diagnostický Nástroj

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.81 €9.64

Funkcie:

1. Vyrobený z vysoko-kvalitný kábel s dobrý výkon a dlhú životnosť.

2. Mechanické, elektrické, a vodotesný vlastnosti môže splniť požiadavky z oblasti operácie.

3. To môže vymazať alebo chcete pridať jednotlivých automobilov, zariadení, sietí, ktoré nemajú vplyv na automobilový al vlákniny.

4. Vlákno obísť diagnózy vám pomôže rýchlo nájsť bod zlyhania.

Špecifikácia:

Názov: Fiber Obísť

Materiál: káblové

Váha: cca 20 g/10g

Veľkosť balenia: o 15*17 cm/5.91*6.69 v

Balenie Zoznam:

Vlákno Bypass*1

alebo

Vlákno Bypass*2

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolný Kábel: vlákno obísť je vyrobený z vysoko-kvalitný kábel materiál, dobrý výkon a odolnosť, dlhá životnosť, bezpečnosť a spoľahlivosť.

2.Diagnostický Nástroj: optický krúžok môže dokonale diagnostikovať fiber-line problémy, a odstrániť alebo pridať jedno vo vozidle zariadenie bez toho, aby sa vo vozidle fiber-siete.

3.Vysoká Účinnosť: Fiber krúžok adaptéry môžu byť použité na blízko al krúžok a obísť nechcené vybavenie.Perfektné nosenie pomáha rýchlo diagnostikovať problémy a riešiť doske a kábel s pripojením.

4.Všestranné Použitie: auto diagnostický kábel nástroj je určený pre široko používaný, a môžu byť použité pre Mercedes, atď.Mali by ste použiť ho podľa praktické využitie.

5.Malý a Prenosný: vlákno tester nezaberá priestor, objem je malá, a to je dosť jednoduché prenášanie, takže váš go-z pohodlnejšie.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : Ai AUTO ZÁBAVA
  • Položka Hmotnosť : 1.00kg
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie