0

100w Pd30w Mini Nabíjačka do Auta Neviditeľné Auto Nabíjačka Zliatiny Zinku Auto Nabíjačka Telefónu Rýchle Nabíjanie Pre IPhone QC3.0 W9F1

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€1.54 €2.95

O tejto položky

DUAL ČIPY INTELIGENTNÝ NAPÁJACÍ zdroj♥: Vstavaný PD30W & QC30W dual-core inteligentné identifikačný čip, dvoma jadrami výstup 30W rýchlo nabíjacieho prúdu, respektíve, bezpečné, vysoko-rýchlostný, non-poškodenie zariadenia rýchle auto nabíjačku.Poznámka: Podpora nabíjanie dvoch zariadení naraz, ale nie podpora super rýchle nabíjanie súčasne.

PALEC-VEĽKÉ, VYTIAHNUŤ DIZAJN♥: najmenší ideálne auto nabíjačku na trhu k dátumu.Malé telo, pohodlne sa zmestí, vypláchnite zapaľovači, nelepí sa a skrýva sa dokonale ľahšie.Nenechajte sa počas jazdy a nebude blokovať ľahšie kryt.Preto sme navrhli vytiahnuť, ktoré vám pomôžu odpojte ju zo svojho auta ľahšie ľahšie.

VŠETKY ZLIATINY ZINKU OCHRANU KOVOV♥: v Porovnaní s bežnými plastové, all-metal starostlivo pripravenej telo prináša veľmi hladké a pevné pocit.Kovový materiál poskytuje lepší odvod tepla, odolnosť proti poškriabaniu, a krásny dizajn.

ŠIROKÁ KOMPATIBILITA♥: USB C cigaretový zapaľovač adaptér pre rýchlu nabíjačku takmer všetky populárne modely áut a všetky Android/iOS a iné zariadenia, ako aj Pre iPad/iPhone (30W), Pre Samsung telefóny/tablety (30W), Fire HD, atď.To môže byť tiež použitý s bezdrôtové auto nabíjačka, držiak a iného autopríslušenstva.

Balenie obsahuje:

1*nabíjačka

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode.ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.Ak potrebujete viac tejto položky ,môžete nás kontaktovať.poskytneme vám naše najlepšie ceny.Nechajte vašu správu!

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : NoEnName_Null
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie