0

250ml Pes Fľaša na Vodu Skladacie Napájačiek Plastová Prenosná Fľaša s Vodou, domáce Zvieratá Vonkajšie Cestovné Pitnej Vody Feeder Miska Pre Psov

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.75 €7.36

250ml Pes Fľaša na Vodu Skladacie Napájačiek Plastová Prenosná Fľaša s Vodou, domáce Zvieratá Vonkajšie Cestovné Pitnej Vody Feeder Miska pre Psov

Odrážky: 1、nepriepustných Dizajn: Pes Fľaša na Vodu prijíma jedno-tlačidlo prepnúť a tesniaci gumový krúžok, ktorý môže efektívne predchádzať voda z bukovej, aby pohár telo čisté, a zabránilo plytvaniu zdrojov vody.

2、Skladacie Veko: Pes Fľaša na Vodu je veko možno zložiť do malého plechu, ktorý je vhodný pre vaše zvieratko lízať vody, a je vhodný pre psov všetkých veľkostí.Po skladanie, veko môže byť tiež použitý ako vodojemom na zvýšenie kapacity.

3、Dobre Robil: pohár, telo je vyrobené z PP materiál, ľahké a odolné, nie ľahko deformovať.Pohár tiež obsahuje praktický háčik, ktorý sa pripája na batoh alebo pás, takže je ľahko udržiavať vaše zvieratko hydratovaného na vonkajšie prechádzky a túry.

4、Jednoduchá Údržba: Všetky časti môže byť vymontovaný, čo je výhodné pre vás čistiť a udržiavať ho v hygienické a bezpečné.Po demontáži, to môže tiež ušetriť miesto a je vhodný pre skladovanie a prepravu.

5、rôzne Aplikácie: Pes Fľaša na Vodu je vhodný nielen pre outdoorové aktivity, ale je vhodný aj pre rodinné využitie.Môžete poskytnúť vašu domáce zvieratá čerstvou vodou zdroj kedykoľvek ich udržať zdravé a aktívne.Táto pitná fontána je tiež skvelý darček voľbou pre pet milenci.

Tento pes fľaša s vodou je navrhnuté tak, aby vaša chlpaté priateľa, hydratovaná a zdravá.Funkcie nepriepustných veko, ktoré je možné sklopiť do misky pre ľahké pitie.Fľaša je vyrobená z opakované použitie materiálu, ktorý je odolný.To je tiež ľahko čistiť a môže byť použitý pre pešiu turistiku, camping, alebo cestovanie.

Špecifikácia:

Názov: Pes fľaša na vodu

Materiál: PC

Vody kapacita: 250 ml

Veľkosť: o 25.7*7*6.2 cm/10.11*2.76*2.44 v

Balenie Zoznam:

Pes fľaša na vodu * 1

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Podpora : Dropshipping/Veľkoobchod
  • Druh : Psy
  • Názov Značky : liilaimic
  • Položka Druh : Misky
  • Materiál : Plastové
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie