0

Zliatina hliníka Baterka Vrecku Lampa UV Baterka Peniaze Detektor Baterky

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€7.88 €11.26

Funkcie:

OOTDTY

Uvoľniť sily UV svetlo s týmto nabíjateľná blacklight baterku.Jeho kvalita UV osvetlenie je ideálny pre živice liečenie, pet moču detekcie, a ďalšie.

Navrhnutý s nastaviteľným lúčom vzdialenosť a prenosný dizajn, to blacklight baterka ponúka pohodlie a všestrannosť.Jeho odolná hliníková konštrukcia zabezpečuje dlhotrvajúce používanie.

Vhodné pre vedcov, inšpektori, chovateľov, a outdoorových nadšencov, to blacklight blesku pokrýva širokú používateľov.Či už si potrebujete overiť meny alebo kontrolovať pet moču, táto baterka je potrebné mať nástroj.

Z mena overovanie pet moču inšpekcie, to blacklight baterka je univerzálny a spoľahlivý v rôznych scenároch.Je to tiež skvelé pre kempovanie, nerastných poľovníctvo, a oprava objektov s UV citlivé adhezíva.

Zažiť silu UV technológie s touto nabíjateľná blacklight baterku.Jeho kompaktný dizajn, nastaviteľné výhľad, dlhú životnosť, aby bolo základným nástrojom, ktorý pre profesionálov a fanúšikovia rovnako.Plne využiť svoj potenciál a objavte svet za hranicami viditeľného spektra.

Špecifikácie:

Materiál: Hliníková Zliatina

Výkon: 5W

Zdroj svetla: LED

Lampwick: 395NM/365NM

Veľkosť: Cca. 5.16x1.10x0.98inch(13.1x2.8x2.5cm)

Balenie Obsahuje:

1x UV Lampa

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : YAM
  • Certifikácia : ŽIADNE
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie