0

Zvuk, Takže Latex Výkriky Kuracie Pet Hračky Skus Odolný Pet Latexové Hračky Výrobky Pet Zub Vydania Psa Kuracie Brúsenie U9L6

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€1.28 €2.13

Funkcie,

Toto je pet vokálne latex skus odolný počiatočných hračky, vyrobené z latexu materiálu, mäkké a trvanlivé.Latex materiál je dostatočne flexibilné, aby spĺňali vaše zvieratko je žuvanie potrebuje a nie je ľahko zlomené alebo poškodené vášho domáceho maznáčika.

Tento odolný bite počiatočných hračka robí srandu zvuky, keď vaše zvieratko hmyzom dole na hračky a platí tlak, stimuluje vaše zvieratko je záujem a zvedavosť.

Pet Znejúce Latex Skus Odolný Počiatočných Hračka pomáha uspokojiť svojho maznáčika túžba žuť a podporuje zdravie chrupu.Žuvanie môže pomôcť vyčistiť nečistoty a zubného kameňa z vášho maznáčika zuby a predchádzanie zubných ochorení.Pri použití pet vokálne latex žuvacie počiatočných hračky, majitelia by si mali dávať pozor, aby skontrolovať stav hračky pravidelne, aby sa zabezpečilo, že nie je zrejmé, opotrebenie alebo poškodenie, tak, aby sa predišlo úrazom spôsobených domáce zvieratá prehĺtaní alebo žuvanie na kúsky hračky.

Upozorňujeme, že ak zviera stratí záujem o hračky, alebo hračky je viditeľne poškodený, mal by byť okamžite vymenený za nový.

Materiál: Latex

Veľkosť: cca 20 cm*6,5 cm /7.8*2.5 v

Package Jeden pet hračka v 1pc.

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode.Existuje tak veľa užitočných a lacné položky v našom obchode.budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.

  • Materiál : Gumené
  • Druh : Psy
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Hračky Typ : Interaktívne Hračky
  • Súbor Typ : no
  • Je To Inteligentné Zariadenie : no
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie