0

3D Pes Auto Okno Nálepky Nepremokavé 3D Samolepky S Realistické Psy Domáce Dekorácie, Nálepky S jasnou Tlačou Pre Deti

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.20 €4.40

Ozdobte svoj domov s týmito očarujúce psa samolepky na stenu!S rôznych plemien psov na výber, tieto nálepky sú ideálne pre dekorácie interiéru a aby pre veľký kolaudačné párty darček.Ich dlhá životnosť, ktorá šetrí čas a prácu.

Špecifikácie:

Názov produktu: 3D nálepky psa

Materiál: Vinyl

Veľkosť: dĺžka cca 14 cm/5.51 cm, dĺžka cca 19 cm/7.48 palcov (voliteľné)

Vložením podmienky: ploché a bezprašné textúra

Vhodné pre: indoor, outdoor, auto, atď.

Balenie Zoznam:

1 ks*3D nálepky psa

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Výnimočné Psa Dekor: Vykonané posledné, tieto 3D psa nálepky mať realistický štruktúry a kvality tlače, ktoré im dáva vyniknúť.Sú tiež robustný a postavená tak, aby odolala častú manipuláciu.

2.Univerzálny Dekor: Pozdvihnutie vášho domova pomocou týchto rozkošný 3D psa nálepky.Perfektný pre pridanie francúzsky nádych vašej škôlky, obývacej izby, alebo aj vaše deti na izbe.Tieto stenu sa ľahko aplikovať a odstrániť bez poškodenia, čo ich robí skvelý doplnok k akejkoľvek dekorácie interiéru.

3.Bez námahy Dekor: Premeniť akékoľvek miesto s týmito ľahko použiť 3D psa nálepky.Nie sú potrebné žiadne náradie, stačí olúpeme a držať!Rozlúčiť sa ťažkostí tradičný dekor s našimi škvrna-zadarmo, bez zápachu, a eco-friendly možnosť.

4.Voliteľné Plemien Psov.Priniesť vaše auto život s našimi voliteľné realistické psa nálepky.Vyberte si z rôznych roztomilý a zaujímavé plemená predviesť svoju osobnosť na vaše auto.

5.Ideálne Prekvapením pre Milovníkov Psov: Aby sa každej príležitosti, extra špeciálne s týmito Vianočné 3D pes auto okno nálepky!Veľká štúdia, kolaudačné párty, alebo dar k narodeninám, sú ľahko aplikovať a odstrániť.Prekvapte svojich, miloval ľudí s výnimočnými steny výzdoba pre každú izbu!

  • Materiál : BAVLNA
  • Príležitosti : Strana
  • Elektronické : no
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : 3D nálepky psa
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie