0

CH395Q modul, UART, sériový port, transparentný prenos/SPI rozhranie, MCU, MCU, single-chip mikropočítačový, Ethernet TCP/IP s

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€8.98

Úvod

CH395 čip je dodávaný s 10/100M Ethernet media transport layer (MAC) a fyzická vrstva (INTERNETU), plne kompatibilné s IEEE802.3 10/100M protokol, postavený v PPPOE, IP, DHCP, ARP, ICMP, IGMP, UDP, TCP a iné Ethernet, zásobník protokolu firmware.

Single-chip mikropočítačový systém môžete ľahko komunikovať s CH395 čip cez sieť.

Špecifikácia

CH395 podporuje tri komunikačné rozhrania: 8-bitový paralelný port, SPI (až 30MHz) rozhranie alebo asynchrónny sériový port (až 3MHz), single-chip mikropočítačový/DSP/MCU/MPU a ostatné radiče môžete ovládať CH395 čip Ethernet komunikáciu prostredníctvom niektorého z týchto vyššie komunikačné rozhrania.

Poskytovať 8 nezávislých ZÁSUVIEK, ktoré môžu odosielať a prijímať dáta súčasne.Podpora nízko-energetickom režime.Vstavaný 24K RAM pre Ethernet data vysielač, každá ZÁSUVKA vysielač cache môže byť voľne konfigurovať.Vstavaný 4K EEPROM.

Obrázok Produktu

Poštovné Zoznam

CH395Q borad * 1

Veľkosť produktu

Dokumentácia

O

Maker ísť tvorivá robotika a open source hardware výrobca a vývozca, špecializovaných v mikro-radič, starter kit, robot, štít, senzor displej, modulov, atď.pre Arduino, Raspberry PI, Mikro:bit.

Sme schopní vyrobiť pre OEM alebo ODM objednávky.Dodávame tiež pre mnohých zahraničných obchodných spoločností.Náš výrobný závod sa nachádza v meste Shenzhen, vítame vás na návštevu nášho výrobného procesu.

Ako výsledok viac ako 5 rokov plodné skúsenosti a vysoko kvalitné produkty v priemysle .sme získali globálne predajné siete dosahuje viac ako 100 krajinách.

  • Názov Značky : QSZNTEC
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Ostatné
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie