0

Vysávač, Mop Pad Vrecka Na Prach Príslušenstvo Pre Ecovacs Deebot T10/T10 Plus Robota Vysávač

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€18.17 €30.28

Vysávač, Mop Pad Vrecka Na Prach Príslušenstvo Pre Ecovacs Deebot T10/T10 Plus Robota Vysávač

Úplne nové, vysoko kvalitné materiály, dobre vyrobené, odolné a vysoko kompatibilné so zariadením.

čisté príslušenstvo udržať váš domov robot na vrchole výkonnosti.Príslušenstvo obsah sú jednoducho odstránené a nahradené ako súčasť pravidelnej údržby.Tiež znižuje prieniku prachu, peľu a iných alergénov do vzduchu, ktorý dýchate.

S cieľom dosiahnuť čo najlepšie čistenie a filtrovanie účinok, príslušenstvo na čistenie by malo byť nahradené každé 2-3 mesiace, podľa frekvencie používania.

Vrecka na zametanie robot sa používa na zbieranie prachu a nečistôt vdychuje robot, keď čistí zemi.Vlákna materiál môže filter drobné častice vo vzduchu, čím sa znižuje prachu a nečistôt vo vzduchu v interiéri.Do vrecka na prach môže tiež zabrániť prachu a nečistoty z úteku z robota, vedenie vnútorné prostredie čisté, a môžete vyfiltrovať menšie častice, ako sú napríklad peľ, atď., čím poskytuje používateľom s zdravšie vnútorné prostredie.

Mop na zametanie robot sa zvyčajne používa na utretie zem, odstránenie škvŕn a značky na zemi.Mop zachytáva nečistoty a usadeniny pre čistejšie podlahy, umožňuje viac dôkladné čistenie.

Farba: Ako Je Znázornené

Materiál: plast

Obsah Balenia:

12 x mop

4 x vrecka na prach

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie