0

Balenie 2 Bežecká Svetlo Jogging, Svetlometu Jogging, Silné Magnetické LED Klip Lampa,1200 Lúmenov Hrudníka Lampa, Pre Kempovanie Trvanlivé

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€11.82 €24.62

Viditeľné a bezpečnejšie: Naše jogging svetlá sú veľmi jasné a viditeľné, v tmavom prostredí na ochranu vlastnej bezpečnosti a LED jogging svetlá sú tiež jasne viditeľné v náročnom prostredí. .

Nočné svietenie sú magnetické a vystrihne do klobúka, vrecko, bežiaci pás, cestovnú tašku, popruhy, beží vesta, a ďalšie.Môže byť pripojený k akémukoľvek magnetického povrchu a používa sa ako pracovné svetlo. .

6 svetelné režimy: svietenie majú 6 svetla módy.LED silné svetlo režime, LED low light režim, KLASU silné svetlo režim, KLASU low light režim, KLASU červené svetlo režim, KLASU červené svetlo a modré svetlo bliká.Kliknite na tlačidlo ON/OFF tlačidlo na prepínanie režimov, ktoré môžu splniť váš každodenný život.

Ľahko sa prenáša: Naše jogging svetlá individuálne vážiť len 36 g, čo je veľmi ľahké.Môžete použiť elastické hlavový most priložte ho do hlavy, ako Svetlometu, alebo pripojiť behanie s ohľadom na váš golier, náprsné vrecko na zips a nohavice vrecko s magnetickým klipy.

Nabíjateľná: Naše jogging svetlo je napájaný veľké 600 mAh batéria Typu-C rýchle nabíjanie portom, nemusíte sa starať o energetických otázkach.Je to veľmi svetlé na 1200 lúmenov.Život-kvalitné nepremokavé, strach vonkajšie búrlivej počasia.

Farba: čierna

materiál: plast

Obsah Balenia:

2 x Lampa

2 x USB kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Certifikácia : ŽIADNE, CCC
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie