0

Odberové Súpravy & Výplň Súprava 2 ks Prenosné Olej Výplň Hadice Loď Vyplniť Trubka Priehľadná Krvácanie Rúry Multifunkčné Flexibilné Morských H

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€10.34 €20.70

Udržať vaše prívesné v bezchybnom stave s našou Loďou Odberové Súpravy.Jednoduché použitie s jednoduchou inštaláciou, je vhodný pre väčšinu prívesné motory.Vyrobený všetkých kovov, môžete veriť, že to nebude úniku alebo spôsobiť zmätok.Rozlúčiť sa frustrujúce, údržbu a dobrý deň, pre hladké plachtenie!

Špecifikácie:

Názov: Hydraulické Riadenie Výplň Auta

Materiál: Mosadz

Váha: cca 65g

Veľkosť: o 66.7*2.6 cm/26.2*1inch

Balenie Zoznam:

2* Hydraulické Riadenie Výplň Auta

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Efektívne Krvácanie: Rýchlo a bezpečne vypustiť svoj hydraulický riadiaci systém s našimi plniace súpravy.Mosadzné kovania zabrániť cross-threading, únik, a zmätku pre spoľahlivé a bezproblémové skúsenosti.

2.Materiál: Vyrobené z mosadze a nerezovej ocele, tento tmel súprava môže vydržať drsné podmienky aj v námorné aplikácie.To zabraňuje hrdzaveniu a zaručuje dlhotrvajúcu kvalitu.

3.Pôsobia Ľahko: Užite si univerzálne a pohodlné použitie tohto Hydraulické Riadenie Plniace Súpravy.Ľahko pripojiť príslušenstvo a výfukové bez hydraulického systému.Vďaka svojej skrutku v závitové končí, môžete ho použiť v ľubovoľnom smere, a je inštalácia hračkou.

4.Všeobecne Kompatibilné: Zjednodušiť hydraulické riadenie tekutiny nahradenie naše Hydraulické Riadenie Plniace Súpravy.Kompatibilný s takmer všetkými vnútorné a vonkajšie hydraulické riadenie súpravy, funguje bez problémov s akýmkoľvek hydraulickej kvapaliny značky.Bez námahy dávkovanie tekutiny s týmto kompaktný nástroj.

5.Jednoduchá Údržba: Tento hydraulické riadenie výplň auta prichádza s všetky potrebné komponenty pre jednoduchú inštaláciu a jednoduché na údržbu.Môžete inštalovať a opravovať váš riadiaci systém, pohodlne a rýchlo s touto súpravou.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie