0

Visí Obuvi Organizátor 10-Vrstvy Ťažkých Non-tkané Závesné Obuvi Stojan, Skladací Úspora Priestoru Obuvi úložná Polička Oblečenie, Klobúk

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€16.08

Názov Produktu: Závesné Obuvi Organizátor

Materiál: netkanej textílie, pp dosky

Veľkosť: 20 x 30 x 125 cm/7.9 x 11,8 x 49.2 v

Každú vrstvu, výška: 11.5 cm/4.5 v

Farba: šedá

Štýl: moderné a jednoduché

Platné položky: topánky, oblečenie, čiapky, rukavice, šatky, plienky, knihy, hračky, atď.

Platné scéna: obývacia izba, spálňa, šatňa, atď. [10-Layer] visí obuvi organizátor má 10 vrstiev oddelení, a každý z nich môže mať 1 párov topánok, úplne podržte 10 párov topánok, vhodné pre mužov obuv, dámske topánky, detské topánky, športové topánky, bežecké topánky, vysoké podpätky, sandále, kožené topánky, topánky a ďalšie.

[Odolný Materiál] visí obuvi stojan je vyrobený z netkanej textílie a pp rada, silný a trvanlivý, priedušný a odolný proti vlhkosti, a opotrebeniu odolné, s jemnými stehov okolo a silné nosnosť držať 10 párov topánok, nie je ľahké zlomiť, a trvanlivé dlhý čas používať.

[Jednoduchá Inštalácia] háčika a slučky popruhu na hornej časti obuvi úložná polička je široký a lepkavé dostatočne zabaliť okolo pól šatník, takže môžete ľahko nainštalovať ho v šatníku, ktorý má pól, nie je potrebné ostatné nástroj, a nie sa starať o pádu, alebo porušení.

[Úspora priestoru] obuvi skladovanie držiteľa môžete uložiť 10 párov topánok, a môžu byť zavesené v šatníková skriňa a šatník, ktorý šetrí náš domov priestor.Nie viac chaotický topánky na podlahe a nie je potrebné sa obávať, že žiadny priestor pre nich.Tiež obuvi organizátor možno zložiť do malých rozmerov, keď nemôžu používať, ľahko skladovať.

[Široké Uplatnenie] Naše topánky organizátor poskytuje účinný spôsob, ako uložiť chaotický topánky v skrini, a aby váš domov čistý a pekný, ideálny pre obývacia izba, spálňa, šatňa, kúpeľňa, práčovňa, herňa, univerzita spálňa, detská izba a ďalšie.Package vrátane:

1x Visí Obuvi Organizátor

Poznámka:

1.Tam môže byť mierne rozdiely medzi obraz a skutočné farby tovaru.Budeme sa snažiť ukázať vám presne tú farbu.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

  • Názov Značky : NOCAOZIT
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Topánky Vešiak
  • Materiál : Plastové
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie