0

3KS Bazén Mozgov Biela Hlavné Odtok Vody Prívodu Vypúšťanie Príslušenstvo Pre Bazén

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€31.26 €67.97

3KS Bazén Mozgov Biela Hlavné Odtok Vody Prívodu Vypúšťanie Príslušenstvo Pre Bazén

ÚČINNÉ ODVODNENIE: bazén centrum mozgov je jednoduché odtok vody, eskalátorov a čisté, spoľahlivé použitie, účinné odvedenie vody v bazéne.

SKVELÉ ZEM MOZGOV NAHRADENIE: typ Filtra bazén poschodí mozgov náhradné príslušenstvo s vysokou kvalitou.Bazén hlavné odvodnenie podlahy mozgov pomáha udržať netreba položky z mozgov.

ODOLNÉ & ROBUSTNÝ: Tento rybník spodný odtok je vyrobený z abs materiálu, ľahké, pevné, odolné a dlhodobé použitie.Tento bazén poschodí mozgov je pekný doplnok, ktorý môže udržať váš bazén čisté a upratané.

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA: Hlavné odvodňovacie pre nadzemných bazénu je priama náhrada za starý a nefunkčný.Správne držať skrutky hlavné odvodňovacie počas inštalácie, skrutka je dotiahnuté na podlahe mozgov kryt.Táto podlaha mozgov nemá tesniaci krúžok.

Široké UPLATNENIE: Bazén poschodí mozgov sa hodí pre väčšinu štandardných inground bazény, vinyl-bazény, nádrže, kúpele, teplá jar, vodné parky.Ak chcete použiť tento jeden ako hlavný mozgov cementu a betónu bazén, to je tiež v poriadku.

veľkosť: Priemer 21 cm

Materiál: ABS

farba: biela

Obsah Balenia:

3 x Bazén Poschodí Mozgov

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie