0

Knedľa Maker, Empanada Maker Stlačte, Automatické Elektrické Knedľa Stroj, Knedľa Pokožky Stlačením Stroj

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€15.87 €19.85

Vyrobené z potravinársky ABS+ pp s trvanlivé non-slip base.Na knedľa plesní, má dobré tesniace výkon a simuluje strane-stlačené hrany.Na knedľa pokožky, hodí sa pevne a nebude crack, keď varené!

[Automatické a Manuálne Režimy] Manuálny Režim: Stačí umiestniť knedľa obaly a náplní na stroj a stlačte tlačidlo na ľavej strane, aby sa knedle.Automatický režim: Po uvedenie v knedľa obaly a náplní, môžete stlačiť tlačidlo vpravo pre výber zariadenia, ktoré je, že to bude fungovať každých 6 sekúnd alebo každých 9 sekúnd.

Automatické knedľa stroj poplatky, s použitím Typ-C portu napájacieho kábla.Keď je plne nabitá, knedľa stroj môže urobiť 1,500 knedle.A v tiesni, asi 200 knedle môžeme uskutočniť plnenie po dobu 10 minút.

Na knedľa stroj môže tesnenie knedle správne, knedľa kože sú uzavreté pevne, a knedle nebude úniku po tom, ako varené.Môžete sa pokúsiť udržať okraje knedle vlhké, ktoré uľahčuje zábal a lepšie zabrániť úniku. (s vodou alebo vajcia) a potom znova stlačte tlačidlo pomôcť tesnenie lepšie ako predtým.

Knedľa formy môžu byť použité, aby sa knedle, koláče a knedle, wontons, atď.Môžete urobiť knedle s rodinou a priateľmi doma alebo na party, potom vychutnať lahodnú ručné jedlo, zatiaľ čo každý robí chutné ručné potravín.dobrý čas.

Farba:Zelená/Šedá-Biela

Materiál:Plast

Obsah Balenia:

1 x Automatické knedľa maker

1 x dátový kábel

1 x kefa

1 x lyžica

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Vymeniteľné Dosky : Cookie Maker, Stebėtų Maker
  • Názov Značky : FGHGF
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Výkon (W) : 7w
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie