0

Golf Puzdro Pre Lopty Double-Layer Golf Loptu Organizovanie Puzdro S Veľkou Kapacitou Rekreácia V Prírode Materiál Pre Nechty, Golf

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€5.57 €13.92

Navrhnutý s dvoma-vrstvená štruktúra, poskytuje dostatok priestoru pre vaše golfové nesmie chýbať napríklad rašelina, náradie a oveľa viac.Náš elegantný a módny dizajn aj funkcie krúžok pre pridaná pohodlie.

Špecifikácie:

Produkt materiál: Nylon

Veľkosť produktu: (cca.)8*12*9 cm/3.15*4.72*3.54 palcov

Produkt color: Čierna

Balenie Zoznam:

1pc*Golfová loptička pás taška

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dlhú životnosť Zabezpečuje: Štít svoje golfové loptičky z dažďa s našimi nerozbitný a opotrebovaniu pás taška vyrobená z vysoko kvalitného nylonu.Tento vodotesný dizajn zabraňuje infiltrácie dažďovej vody, aby sa zaručila ich suchu a čistote, zabezpečenie spoľahlivosti a odolnosti pre vaše pohodlie.

2.Organizácia je Jednoduché: Optimalizovať svoje golfové skúsenosti s našimi golf loptu pás taška predstavovať dve vrstvy, pocket dizajn pre jednoduché kategorizácie rôznych typov guličiek.Jeho veľkou kapacitou a interiérové a exteriérové priestory ponúkajú rýchly a pohodlný prístup k vašim golfové loptičky.

3.Pohodlné Organizácie: Držiak Multi-purpose Golf Loptu Pás Taška chráni a organizuje golf nesmie chýbať vysoko kvalitný nylon textílie, ktorá je a vode-odolný voči roztrhnutiu.Môžete uložiť svoje golfové loptičky, nechty, rašelina, náradie, a viac, pobyt bez spleti káblov a pod kontrolou svoju hru.

4.Zvýšiť Svoje Golfové Skúsenosti: Naše Golfové Loptu Pás Taška je kompaktné riešenie pre prepravu, musia mať golfové príslušenstvo.Jeho ľahký a praktický keyring dizajn je ideálny pre hráčov, ktorí chcú zlepšiť svoju hru.

5.Prepracovaný a Funkčný: Skúsenosti bez námahy organizácie na zelené s naše golfové loptu pás taška.Hrajú elegantný dizajn, kompaktné rozmery, a ľahko sa prenáša pás, táto taška pojme až 4 golf gule a umožňuje rýchly prístup k nim.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie