0

NOVÉ-3X Šport Baseball Znížiť Vplyv Baseball 10 inch Dospelých, Mládež Mäkký Loptu Pre Hry, Súťaže Pitching Lov Školenia

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€6.44 €9.20

NOVÉ-3X Šport Baseball Znížiť Vplyv Baseball 10 inch Dospelých, Mládež Mäkký Loptu Pre Hry, Súťaže Pitching Lov Školenia

ŠTANDARDNÉ OFICIÁLNA KATEGÓRIA: [POZNÁMKA: LEN 1 BALENIE MONO.]Prax Baseball je Obvod: 10 palec, a stehy:108, ktorý môže poskytnúť dospelých a mládež milovníkov efektívny tréning.

NÍZKY VPLYV KONŠTRUKCIA: High-kvalitné PU, poskytuje určité mäkkosť a pohodlné Kontakt pocit.Bezpečnosť baseballs majú mäkké, zhora konštrukcie, ktoré môžu znížiť vplyv vznikajúcich pri loptu lov.

NÁDHERNÉ ŠVY KONŠTRUKCIA: Dvojité remeselníci podšívka pre väčšie sily výcviku, baseball, a to aj robí loptu mať autentický vzhľad a zvýšiť estetické vnímanie.

NEOZNAČENÉ: Šport vzdelávanie baseball je úplne prázdne.Môžete písať alebo maľovať a vytvoriť svoj vlastný unikátny dizajn, maximalizuje priestor pre autogramy, ktoré vyniknú na bielom pozadí.

MUTI APLIKÁCIE: Dospelých, mládež baseball pre Ligu Hrať, Cvičiť, Hry, Súťaže, Darčeky, Keepsakes, Umenie a Remeslá, Trofeje, a Autogramy.

Farba: Biela

Materiál: Penová PU

Veľkosť: Priemer 7,5 cm

Obsah Balenia:

3 x Baseball

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Platné Ľudí : Muž
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie