0

Auto Opierkou Pole Booster Pad stredovej Konzoly Kryt S Tkaniva Box Dizajn Auto PU Kožené Operadlo Booster Pad Interiérové doplnky

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€11.86 €23.73

Odrážky:

1. Spoľahlivý Materiál: Toto auto opierkou pole booster pad je mäkké a pohodlné, vyrobené z vysoko kvalitnej PU kože a materiálov.Zachováva svoj tvar a poskytuje dlhotrvajúcu podporu každom použití.

2. Revolučný Opierkou Pole Booster: Skúsenosti zvýšený komfort na ceste s našou osobitne navrhnuté booster pad.Ideálny uhol naklonenia a ďalšiu podporu pre kolená a predlaktia poskytovať vynikajúce držanie tela a pohodlie počas dlhých jednotky.

3. Čisté a Upratané: Toto auto opierkou pole booster pad nie len robí vaše auto vyzerať čisté a upratané, ale aj funkcie zabudované v papierovej krabičke, aby vaše každodenné čistiace a hygienické potreby sú splnené.Môžete jednoducho získať prístup k tkanív bez otvorenia opierkou box.

4. Rýchla Inštalácia: Zabezpečiť pohodlné disk s našimi opierkou pole booster pad.Užite si extra koleno podporu a tlaku, úľava pri únave-voľné jazdy.Bez námahy inštalácie vyžadujúce žiadne vŕtanie alebo nástroje, stačí umiestniť na svoje auto na stredovej konzoly.

5. Široké Spektrum Použitia: ergonomický dizajn zaisťuje optimálne pohodlie a podporu pre vaše lakte, zápästia a ruky.Montáž rôznych vozidiel, vrátane osobných automobilov, nákladných vozidiel, Suv, RVs, konvertibilných zariadení i karavany.

Popis:

Vylepšite svoju jazdu pomocou nášho Auta, lakťová opierka Pole Booster Pad.Poskytuje dlho-trvajúce podpora, extra pohodlie pre vaše lakte a predlaktia, aby dlhé disky stresu-zdarma.Tento booster pad je vaše auto vyzerať čistý a uprataný, s jednoduché nastavenie.Pohon uvoľnený a užite si každú cestu.

Špecifikácia:

1. Materiál: PU koža

2. Použiteľné modely: Universal

3. Veľkosť produktu: o 33x21x5cm/12.99x8.27x1.97 palcov

Balenie Zoznam:

Auto Opierkou Pole Booster Pad*1pcs

Poznámka:

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Dĺžka : 32cm
  • Položka Šírka : 21cm
  • Položka Hmotnosť : 300g
  • Položka Druh : Podrúčky
  • Názov Modelu : Auto Opierkou Pole Booster Pad
  • Druh Materiálu : PU koža
  • Položka Výška : 3cm
  • Špeciálne Funkcie : Booster Pad S Tkaniva Box
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie