0

Motocykel Strane Stráže Dirt Bike Grip Bar Strane Stráže Anti-jeseň Odolné Univerzálne držadlo Strane Stráže Pre ATV Modifikácia

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€8.48 €14.14

Chrániť váš motocykel z piesku a štrku škrabance s našou vysoko-vplyv ABS rukoväť stráže.Jedinečný tvar a širokú kompatibilitu, aby bolo jednoduché na inštaláciu na akejkoľvek motorke.

Použitie výrobku: anti-jeseň, na ochranu rúk, ŠTVORKOLKU ATV úprava príslušenstvo

Použiteľné modely: Universal

Zoznam Produktov:

ATV rukoväť stráže set*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jazdiť Bezpečne: Náš motocykel rukoväť stráže chrániť vaše ruky tým, že blokuje piesku a štrku, a zabrániť vzniku škrabancov na vaše riadidlá príliš.Ich jedinečná odolnosť voči škrabancov spôsobených piesku a štrku z nich robí ideálne pre drsné terénoch.

2.Hard-nosenie obrany: Tieto motocykel rukoväť stráže ponúknuť tvrdý ochrana proti drsné počasie.Ich pevná zliatina hliníka a poveternostným vplyvom-odolný dizajn zabezpečiť bezpečné a spoľahlivé pokrytie pre vaše ruky pri jazde.

3.Ľahký a odolný: Upgrade váš motocykel s našimi rukoväť stráže, ktoré ponúkajú obe a ochranu.Ľahké a odolné s moderný dizajn, tieto stráže štít vaše ruky pred vetrom, dažďom, a trosiek.

4.Bezproblémové Nastavenie: Skúsenosti jednoduchá inštalácia s našimi motocykel rukoväť stráže.Kompletný s príslušenstvom, žiadne vŕtanie alebo rezanie je potrebné.Postupujte podľa jednoduchých a bezstratové proces pre rýchle a jednoduché jazdiť.

5.Bezproblémovú Montáž: Tieto motocykel rukoväť stráže pochváliť univerzálny montážny systém, vhodný pre všetky bicykle s 7/8 22 mm, 11/8*28m, a 25 mm riadidlá.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie