0

✈️Dodanie Tipy

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€47.74

Vitajte na " AnitaTel Globálny Obchod "

💕 Vitajte !Bol som tešíme sa na toto stretnutie s vami.

Prosím, prečítajte si náš služby závierka pred objednávky, vrátane platby, expedície, záruku kvality, po-predajný servis, riešenie sporov, atď., aby sa zabránilo nepríjemnostiam alebo straty na vaše nákupy.

🤝1. Aby TPs

Vždy, keď nájdete v predaji produktov plagáty alebo údajov, ktoré sú nejasné alebo nejednoznačné, popisy o model,špecifikácia,jeho dĺžka,množstvo atď., vykonať a potvrdiť s nami pred platby.Najmä niekoľko výberov voliteľné alebo zobrazená cena, samozrejme, výrazne odchyľuje od trhu.

Pretože existuje mnoho typov výrobkov na predaj, budeme kontrolovať každý detail, krok za krokom, aby vaše nákupné skúsenosti lepšie a lepšie!

🤝2.Služby on-line

Od 09:00 do 23:00 každý deň, odpovedať na správy on-line celý deň.Popíšte hlavné body problému v plnej výške, ako je to možné, ako môžete, aby sme mohli odpovedať na podrobnejšie.

🤝 3. Dodanie Usporiadanie

Väčšina objednávky sú odoslané prostredníctvom Collectionsk.sk Štandardná Doprava (AE to oficiálne logistické metódy, AESS ) a poslané podľa príjemcu informácií v systéme.

① .AESS hlavne spolupracuje s Miestnymi National Post v svete, takže po vaša objednávka sa odosiela, môžete ľahko sledovať online prostredníctvom svojho národného poštového systému. (Napríklad: Brazília je prostredníctvom Brazília Príspevok )

② .Ak potrebujete zmeniť informácie o príjemcovi , prosím, uistite sa, obráťte sa nám to zmeniť okamžite v systéme po zaplatení.

Poznámka: Po doručení zásielok do AE, všetky informácie príjemcu nemôže byť zmenený.

③ .Ak si vyberiete expresné doručenie, musíte sa obrátiť na nás pred dodaním potvrdiť príjem informácií, vrátane: nákladu informácie/hodnota, informácie príjemcu, import daňové číslo, atď.

④ .Pravidelne kontrolovať sledovacie informácie po zadaní objednávky zabezpečiť, že môžete byť kontaktovaní okamžite, keď to príde a je doručená.Po opakovanom styku zlyhania a strata platnosti dodacia lehota, balík sa vráti do Číny.

AESS CaiNiao sledovania:

Brazília Príspevok :

⑤ .Kontrola balenia okamžite, keď dostanete to, ako dôrazne odporúčame!Ak sa zistí, že je balík poškodený alebo namočené vo vode, je potrebné urobiť fotografie alebo video dôkazy na mieste, tak, ako ju predloží AE platforma na náhradu škody a vyhnúť ekonomické straty na vás.

🤝 4.Drahé výrobky (Zvyčajne >200USD),

Ako OTDR, fusion splicer, atď., prosím, overte potrebné informácie s nami opäť po zadaní objednávky, vrátane ① product key model/špecifikácie, ② expresné doručenie typ, ③ colné odbavenie a daní, ④ príjemca kľúčové Informácie, a pod., zabezpečiť, aby výrobky sú vydané včas.

☎ 5 、 Akékoľvek otázky, kontaktujte nás prosím na mobile/whats-app: +86 1 33 16 88 25 45

💕 Najlepšie praje

S pozdravom ,

AnitaTel Obchod

2023

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Dĺžka : 1m
  • Vlákna Typu : Jediný Režim
  • Názov Značky : Metayco
  • veľkosť : 20cm
  • Číslo Modelu : COMPTYCO
  • Typ Konektora : SC/APC
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie