0

ELOS-Golf Sietí Golf Nastaviť Čistý Golf Praxe sieť Pre Outdoor Indoor Golf Cieľ Príslušenstvo A Nádvoria Praxi

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€40.68 €57.30

ELOS-Golf Sietí Golf Nastaviť Čistý Golf Praxe sieť Pre Outdoor Indoor Golf Cieľ Príslušenstvo A Nádvoria Praxi [PRENOSNÉ] golf čistý súbor obsahuje nosiť tašky.Golf biť čistá sú rovnako ľahko zložiť späť do zahrnuté taška - nastaviť tieto hore bez námahy v parku, lese.Navrhnuté pre maximálne pohodlie.

[STABILNÝ MATERIÁL] golfové praxi siete je vyrobený z vysoko vplyv polyesterové tkaniny a oxford.Podpora prút je vyrobený zo sklolaminátu.golf Biť Siete, ktorá je pevná a opotrebovaniu a s dobrou elasticitou.

[INSTANT SETUP] Okamžité dizajn robí svoje golfové nastaviť vnútorný stan v rámci 10 minút. 1 osoba možné ho nastaviť bez akýchkoľvek ťažkostí.

[VEĽKÁ] Navrhnutý s veľkými zasahujúcu oblasti a cieľ listu, tento golf čistá cieľ list môže lepšie pomáha začiatočník zlepšenie švihu.Golf praxe siete na dvore, central park, jazdné rozsahy, dokonca aj v interiéri a mnohých iných miestach nastaviť naše golfové sietí.

Farba:čierna/zelená

Materiál:Polyester mesh + Oxford handričkou + sklenené vlákna, rod podporu

Veľkosť:2 x 1 x 1,8 M

Obsah Balenia:

1 x golf praxe netto

1 x skladovanie taška

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie