0

Roztomilý Svetelný Retro Kovové Pierko Záložky Lietajúci Drak Prívesok Knižných Značiek Pre Učiteľov Darčekové Knihy, Kancelárske Potreby Príslušenstvo

(3 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.75 €6.88

Funkcie:

1. Unikátne navrhnutý kovové pierko záložku bude motivovať, aby si prečítal.

2. Deň vďakyvzdania darček, Vianočný darček, darček k Narodeninám, Deň Učiteľov darček, Valentína darček, Deň otcov dar, Deň matiek darček, Nový rok, dar, atď.

3. Kovové materiály, odolné a trvanlivé.

Špecifikácia:

Materiál: zliatiny zinku

Váha: cca 19g

Veľkosť: o 11.4 cm

Zoznam Produktov:

1* Pierko Záložku

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Zvýšiť Záujem o Knihy Milovníkov] vyzýva Pierko Záložku má lietajúci drak prívesok.Má vynikajúce spracovanie, jasné, pierko, textúra, a vyzerá veľmi krásne, čo môže zvýšiť záujem kniha milenci.

2.【Svetelný Dizajn] vyzýva Záložky pre Ženy prijme svetelný dizajn, ktorý môže svietiť v tme, a je veľmi krásna.Bude to zvláštne displej kus na vašom stole alebo na polici, deň alebo noc.

3.【High-kvalitný Materiál] vyzýva Záložky pre Kniha Milenci sú vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny zinku materiálu, ktorý je robustný, odolný, spoľahlivý, nie je ľahké zdeformovať a môže byť použitý na dlhú dobu.

4.【Ideálne Darčeky] vyzýva Knižnej Značky pre Ženy je ideálny darček.Dať ho manželka, milenka, dcéra, dieťa, učiteľ, alebo kniha-milujúci priateľ na deň Vďakyvzdania, Vianoce, narodeniny a iné príležitosti, budú veľmi radi, že ju dostane.

5.【Široko Používané] vyzýva Kovové Záložku je široko používaný.Okrem toho, že sa používa ako záložku, to môže byť tiež použitý pre KUTILOV, remeselníkov, stolové dekorácie, suveníry, sponky do vlasov, a dekorácie pre narodeniny, svadby, Valentína, dátumy, Nový Rok, a iné strany.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
review images
Hosťovské - 2023-09-05

Ďakujeme.

review images
Hosťovské - 2023-09-05

Ďakujeme.

review images
Hosťovské - 2023-08-17

Funny vec. Najprv som myslel, že to bude nepríjemné, ale ako výsledok, je všetko v poriadku. V tme svieti slabo.

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie