0

Nový Moderný Obývacia Izba Dlho Svetlá Osvetlenie Spider Prívesok Foyer Strop Luxusné Zariadenie, Lustre

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€41.26 €143.87

Nový Moderný Obývacia Izba Dlho Svetlá Osvetlenie Spider Prívesok Foyer Strop Luxusné Zariadenie, Lustre

O Spätnej Väzby:

(A)dáme kupujúci spätnej väzby po tom, aby skončil;

(B)Sme cieľom ponúknuť najlepšie služby pre všetkých kupujúcich, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Vaše pripomienky a návrhy je pre nás veľmi dôležité a iných kupujúcich.Keď máte akékoľvek problémy sa vám nepáči, môžete kontaktovať na riešenie pred odchodom zlé spätnú väzbu.

O Návrate A Vrátenie:

(A)Ak kupujúci chcete vrátiť položky nariadil, ktoré nemá nič spoločné s kvalitou, on bude zodpovedný za škody alebo straty, keď ho odoslať položku späť.A budeme čo najskôr po tom, čo sme dostali.

B)kupujúci bude zodpovedný za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky, okrem problémy s kvalitou alebo nesprávnu položku.

O Podpis & Návrat & Vrátenie Peňazí:

(A)Sme podpísať zmluvy so väčšina dodanie firiem,takže ak je položka, ktorú objednávky je nestabilné alebo jednoducho problém, pozrite si prosím pozemok v prednej časti nosiča pred dokončením podpise a take fotky ako dôkaz, s ktorým by sme mohli žiadať náhradu škody od kuriérskej spoločnosti.

(B)Budeme odoslať nový celej veci(alebo ich častí)alebo vrátenie dane, ak budete mať nesprávnu položku, rozbité položky alebo chýbajúce časti z nás.

(C)Po prijatí položky a potom nájdite to nie je to, čo naozaj, ste sa mohli vrátiť na nás, ale položka majú udržať v dobrom stave, a musíte dovoliť poplatky za doručenie.

  • Názov Značky : COOINJOY
  • Je Žiarovky Zahrnuté : No
  • Certifikácia : ce
  • Položka Druh : Prívesok Svetlá
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie