0

Balenie Kocky Skriňa prenosné Cestovné Tri Rozdelené Oddelení Skladovanie Organizátor Taška Domov Campervan Ubytovni Príslušenstvo

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€20.76 €41.54

Organizovanie ciest s ľahkosťou pomocou našich balenie cestovné organizátor!S jeho trvalé kvality, je ideálny pre častých cestovateľov.Jeho ľahký prístup vrecká a ľahký dizajn znamená viac miesta vo vašej batožine.S jeho telocvičňa, šatne štýl háčik, môžete ľahko pozastaviť to vo vašom hoteli šatník, bez toho by do akéhokoľvek priestoru.Široko používaný cestovateľov z celého sveta!

Špecifikácia:

Názov produktu: Cestovné pozastavenie skladovanie taška

Materiál: Oxford handričkou

Farba: striebro šedá

Veľkosť:

L: (cca.)30*30*64 cm/11.81*11.81*25.2 palcov

XL: (cca.)30*45*64 cm/11.81*17.72*25.2 palcov

Balenie Zoznam:

1pc * skladovanie taška

2 ks * háčiky

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vynikajúcu Pevnosť: Vytvorený z odolný, nepremokavý polyester, naša cestovná organizátor tašky udržať svoju batožinu organizované a neporušené.Ideálny pre častých cestovateľov, ktorí si cenia pohodlie a spoľahlivosť.

2.Organizované Skladovanie: si Vychutnajte pohodlie nášho cestovné organizátor vak, navrhnutý s tromi priehradkami na ukladanie vašej cesty .Udržať váš elektrický zubná kefka, papuče, oblečenie a ďalšie samostatné položky a ľahko prístupné, vrátane vášho kloktadlo pre dobre udržiavané dych vonku.

3.Bez námahy Balenie: jednoduché prístup dizajn týchto cestovné organizátor tašky pre batožiny zabezpečí bezproblémový zážitok.Sú ľahké, prenosné a funkciu rukoväť pre jednoduché prenášanie a skladovanie, čo je potrebné mať pre všetky cestujúci, ktorý chce balík efektívne bez toho, aby bola ohrozená na priestor.

4.Šetrí priestor-Výhoda: Pack múdrejší s cestovnou organizátor tašky, ktoré môžu byť komprimované a balené do vašej batožiny.Pozastavené dizajn a nastaviteľné popruhy, aby pre odkladaní v hoteli skrine, úsporu miesta na iné .

5.Rozšírené Prijatie: Udržať svoje veci, organizované vonku s týmito efektívne cestovať organizátor tašky.Široko používaný v hotely, ubytovne, apartmány, a campervans, zabezpečujú stres-voľný cestuje na podnikanie alebo na voľný čas.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Polyester
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie