0

Prenosná Cestovná Mini Žehlička Ručný Parný Žehlička Na Oblečenie Mini Žehlenie Stroj Odev Par Suché, Mokré Žehlenie, Ľahko Nainštalovať

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€15.99 €31.99

Multi-Funkčný Mini Žehlička: Naša cestovná mini parná žehlička, ako zavesiť a ploché železo, a má suché, žehlenie a mokré žehlenie režimy, parná žehlička na oblečenie môže byť použitá na rôzne tkaniny a splniť svoje rôznych žehlenie potreby.Upozornenie: Vzhľadom k tomu potrebujeme vyskúšať každý žehlička s vodou, tam bude malý počet vodné škvrny zostali, čo je normálne.

Praktický a Prenosný železa: Cestovanie parník na oblečenie prenosný mini má zaoblený dizajn a vodné nádrže, ktoré robí cestovanie žehlička mini s parou krásny, kompaktný a praktický.Prenosné parná žehlička na oblečenie využíva veľké titán panel, ktorý môže byť použitý pre trvalý času a bez poškodenia oblečenie.Rukoväť záhyby 180 stupňov vhodné použiť, cestovné veľkosť parník pre oblečenie je dobrou voľbou pre domáce alebo cestovanie a podnikania.

Poukázal zaoblený Dizajn: Ostrý roh navrhnuté tak, elektrické parná žehlička ručné odev parník môže ľahko pohybovať hladko na všetky druhy oblečenia, 360 stupeň žehlenie bez mŕtvych rohy, prenosné parník oblečenia môže pružne železa úzkych oblastiach, ako sú tlačidlá plackets a obojky, a elegantne zobraziť podrobnosti splniť vaše rôznych žehlenie potreby, dokončiť žehlenie ľahko.

Prenosné Žehlička na Domáce Cestovné Flexibilné: Hrajú hliníkovej zliatiny vykurovací panel, ktorý je ľahký a výborné na vedenie tepla, naša cestovná žehlička mini s parou má 180-stupňové otáčanie rukoväť, ktorá môže byť odvíjala v akomkoľvek uhle pre pohodlie.Keď nie je v prevádzke, môže byť ľahko zložiť pre úsporu miesta.Mini žehlička tiež robí skvelý darček pre vašich blízkych, príbuzných a priateľov, ich poskytovanie, s pridaná pohodlie v ich každodennom živote.

Cestovanie s rodinou Essentials: prenosný mini oblečenie železa účinnosť je život viac rafinované, auto žehlenie stroj ľahko odstraňuje vrásky na tkaninách, ako sú šaty, košele, plyšové, bavlna, ľan, a iné tkaniny.Ručné železa môže ušetriť miesto, je ľahký, kompaktný dizajn, a je veľmi vhodný pre cestovanie a výlet použitie, cestovanie železa možno ľahko dať do suitcis ľahký, kompaktný dizajn, a je veľmi vhodný pre cestovanie a výlet použitie, cestovanie železa možno ľahko dať do kufre a batohy a môže byť ľahko prepravuje kedykoľvek a kdekoľvek.

Funkcia:

2-v-1 žehlenie skúsenosti, môže robiť spray mist tradičných žehlenie stroj typ mokré žehlenie skúsenosti, môžete tiež s jeho titán veľkoplošné robiť suché žehličky, uspokojiť dopyt prispôsobené potrebám.

Operácia je jednoduché a bezpečné použitie po zapnutí stroja, zapnite sprej na humidify oblečenie.Po šaty sú mokré, vypnite sprej na tlačidlo štart žehlenie.

Ručné železa môže ušetriť miesto, nízka hmotnosť, kompaktný dizajn, prenosná veľkosť, jednoducho Ho môžete dať do kufre a batohy, a môže byť ľahko vykonávané kdekoľvek, skvelé pre cestovanie na dovolenku alebo na podnikanie.

Nádherné ploché žehlenie, sušenie odstránenie vrások, reprodukovať plynulé a hladké Multi-dimenzionální obnova oblečenie materiálnom zmysle, aby sa oblečenie ako krásne, ako sa objavila.

Vyhrievané panel pri konštantnej teplote 302℉, keramické list kúrenie, žehlenie nebolí, oblečenie, môže byť použitý na hodváb, plyšové, vlna, bavlna, ľan, polyester, nylon a tak ďalej.

Názov produktu: Ručné žehlenie stroj

Menovitý výkon: 26W

Nádrž na vodu, objem: 60ML

Pripojte Typ: EU Plug, to sa vzťahuje na Indonézia, Nemecko, Francúzsko, Španielsko, Taliansko a tak ďalej

napätie: AC100-240V

veľkosť: 208 x 127 x 97mm

Materiál: ABS, PP, PS-TRP

farba: A-Sivá

Obsah Balenia:

1 x Mini Parná Žehlička

1 x Silikónový Anti-scalding Pad

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Výkon (W) : 100W
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : Sokany
  • Napätie (V) : 12V
  • Klasifikácia : Parné kefa
  • Teplota Výstroj : Dve tranže, termostat
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie