0

Disko Guľa Pozadie Záclony Photo Booth Pozadie Streamer Záclony 28.74 X 39.37 Palcový Disco Party, Fotografovanie Udalostí Flitrami

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€8.16

Silný a robustný, tieto závesy sú jednoduché použitie a môže oživiť všetky strany.Zavesiť ich ako dezert tabuľka pozadí alebo vytvoriť oslepujúce photo booth.Každý záves opatrenia 28.74" x 39.37" a prichádza v rôznych farbách.

Rozmery: 200 x 100 cm/28.74" x 39.37"(H x W)

Zoznam:

Disko Guľa Fólie Závesy*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Oslňujúci a stabilné fólie závesy: Naše disco ball záclony sú vyrobené z vysokokvalitného drôtu materiálu, ktorý je ľahký a odolný, a môžete vytvoriť ohromujúci účinok na každom prípade.

2.Vložiť pevne: Tieto fólie záclony majú silné lepidlo podklad, ktoré môžete nalepiť na akýkoľvek hladký povrch bez pádu.Sú jednoduché na inštaláciu a odstránenie bez zanechania akejkoľvek poškvrny.

3.Žiarivý displej: Tieto disco ball fólie záclony sú 28.74" x 39.37" vo veľkosti a môže vytvoriť ohromujúci vizuálny dopad na svoju stranu tým, že pokryje vaše steny, dvere

4.Oživiť strana: Tieto disco ball fólie záclony sú jednoduchý a účinný spôsob, ako pridať niektoré vkus a zábavu na vašej strane.Môžu vytvoriť krajiny, vytvorenie atmosféry, alebo priťahujú pozornosť s ich lesklé a farebný vzhľad.

5.Viacnásobné použitie: Tieto disco ball fólie záclony vám bude transformovať svoje živé vysielanie pozadí, bar pozadí, alebo na scéne pozadí do lesklé a ohromujúci pohľad.

  • Materiál : BAVLNA
  • Príležitosti : Eid al-Fitr
  • Elektronické : no
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Disko Guľa Fólie Záclony
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie