0

6Pcs Gitara Ladenie Kolíkov Kľúče Prijímačov Stroj Hlavy Náhradné Gombíky Gombíky S Skrutky, Držiak Pre Elektrické Akustické Gitary

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.32 €4.97

Funkcie:

1. Vysoko-kvalitný materiál: Naše gitara ladenie peg tlačidlá sú vyrobené z odolného vysoko kvalitného plastu, ktorý má vynikajúcu odolnosť voči korózii a oxidácii odpor,, ktoré môžu zabezpečiť dlhodobé používanie.

2. Jednoduchá inštalácia: Tieto gitara ladenie peg tlačidlá majú jednoduchý dizajn a jednoduché použitie, a môže byť inštalovaný bez špeciálnych nástrojov.Sú ideálne pre vaše vlastné opravu alebo výmenu.

3. Vstavaný výstroj dizajn: Tieto gitara ladenie peg tlačidlá prijať vstavaný výstroj dizajn s skrutky pre jednoduchú inštaláciu,, ktoré môžu zabezpečiť presné ladenie a presné tón gitary.

4. Vhodné pre všetky druhy gitary: Tieto gitara ladenie peg tlačidlá môžu byť široko používaný pre rôzne typy gitár, vrátane elektrické gitary, akustické gitary, basové gitary, veľmi praktické.

5.Vylepšiť vzhľad gitara: S elegantným dizajnom a elegantný štýl, tieto gitara ladenie spike tlačidlá môžete pridať ďalšie osobné štýl do vašej gitary a zvyšujú celkový vzhľad.

Špecifikácia:

Materiál: plast

Veľkosť:0.94*0.67 v/2.4*1.7 cm

Farba: ako na obrázku)

Balenie Obsahuje: 6pcs

Poznámky:

Prosím, aby sklzu chyby spôsobené ručné meranie.

Farby sa môžu mierne líšiť pre rôzne monitory.

  • Názov Značky : Gmarty
  • Materiál : Plastové
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Produktu : Gitara Ladenie peg Rukoväť
  • Číslo Modelu : Gitara Ladenie peg Rukoväť
  • Inštalačný rozmer otvoru : Cca L x W3.8 mm x 4 mm
  • Poznámky : Obsahuje Montážne Kovanie a skrutky
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie