0

517B Auto Repair Tool Kľúča Zásuvky Nastavenie Hardvéru Auto Lodí Opravy Nástrojov 1/4" 3/8" Nátrubok Račňový Uťahovák Nastaviť

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€9.42 €18.46

Funkcie:

OOTDTY

Tento 12 kus Kľúča Zásuvky je potrebné mať pre motocykel automatické opravy.Jeho račňový uťahovák dizajn a trvanlivé ocele materiál zabezpečiť efektívnu a spoľahlivú prevádzku.

Vyrobené z vysoko kvalitnej ocele, tento nástroj set poskytuje dlhú životnosť a spoľahlivosť.Na račňový uťahovák umožňuje jednoduché používanie, zatiaľ čo súbor zásuvky sa týka rôznych veľkostí pre všestranné použitie.

Vhodné pre automobilový opravy profesionálov, inžinierov, a HOBBY nadšencov, tento kľúč zásuvky nastaviť je ideálny pre tých, ktorí potrebujú spoľahlivé nástroje.

Či už pracujete na auto opravy alebo doma DIY projekty, tento univerzálny nástroj set je vhodný pre široké spektrum aplikácií.Cenným okrem akýchkoľvek nástrojov.

Zlepšiť vaše opravy schopnosti s týmto komplexné 12 kus Kľúča Zásuvky Nastaviť.Robustná stavieb, užívateľsky prívetivé račňový uťahovák, a sortiment veľkosti zásuvky, aby to nevyhnutný nástroj pre akékoľvek opravy úlohu.

Špecifikácie:

Materiál: Vanádiová Oceľ

Veľkosť: Ako Je Znázornené

Typ: A/B/C

Balenie Obsahuje:

1 Sada Montážneho Kľúča Zásuvky

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : ANENG
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie