0

Lunárny Nástenný Kalendár Tmavý Les Nepremokavé Nástenné Kalendáre S 12 Ilustrácie Tmavé Lesné Scény Nepremokavé Lunárny Kalendár

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€7.59 €15.19

Objavte náladový svet Tmavý Les s náš Vianočný kalendár.Hrajú 24 nepremokavé rastlín-inšpiroval mini tašky, ktoré je možné znovu použiť, tento kalendár je dvojitého ako Veľkonočné strana dodávky.Skvelé darčeky pre priateľov, ktorí milujú prírodu a čaro sezóny.

Materiál: papier

Veľkosť produktu: veľkosti A4 (21*29.8 cm)

Zoznam:

1* Tmavý Les Lunárny Kalendár 2024

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kreatívne Tmavý Les Scény: Ponorte sa do kúzlo tmavý les so živými ilustrácie z borovicových šišiek, mesiac a hviezdy, včely a magické bytosti.Užite si 12 jedinečných ilustrácií divoké zvieratá, rastliny, motýle, vtáky, huby a ďalšie.

2.Bezkonkurenčná Odolnosť: Pozdvihnúť váš domov s Tmavý Les Lunárny Kalendár 2024, remeselnícky s non-curl, non-trhať, a non-spadnúť pevného papiera.Tento vodotesný a odolný kalendár je vyrobený odolať corroding, sľubné výnimočnej kvality, ktoré trvá.Vychutnajte si bohaté, sýte farby, ktoré vyžarujú pozitívnu energiu a vytvoriť jedinečne inšpirujúci atmosféru.

3.Slávnostné Radosť: Pozdvihnúť vašu dovolenku dekor s našimi Tmavý Les Lunárny Kalendár 2024. Očarujúce fáz mesiaca a zodiac vzory tlačené na kvalitné papier pozdvihne náladu akúkoľvek oslavu.Veľkosti na 21x29.8 cm/8.3x11.7 palcov, je to perfektné uchytenie na stenu alebo dvere.Pripravte sa na veľkú noc, Vianoce, Nový Rok, alebo akékoľvek festivalu s týmto magické nevyhnutné!

4.Ľahko Pozastaviť: Pozdvihnúť svoj priestor s Tmavý Les Lunárny Kalendár 2024! S vstavaný otvor, táto strana je dôležité ľahko pozastaviť a nevyžaduje žiadne ďalšie nástroje.Ideálny pre domáce dekorácie, je to, že ak chcete urobiť dojem na hostí.

5.Celý rok Plánovania: Naše Tmavý Les Lunárny Kalendár 2024 poskytuje celoročné plánovanie na 12 mesiacov, ktorá vám kompletné zobrazenie svojho plánu, od januára do decembra 2024. Sledovanie stretnutia, termíny, a zvláštne príležitosti s ľahkosťou, zatiaľ čo tento perfektný darček pre priateľov, ktorí milujú prírodu a astrológia zvyšuje vašu organizáciu hry.Je to ideálne doma, v práci alebo v škole používať, a zabezpečí vám zostať na vrchole svojej hry s rok-round produktivity.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : 2024 Tmavý Les Kalendár
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie