0

Golf Chipping Mat Nastaviť Čip Hry Sticky Praxe Golf Hra Prenosné Dvore Hrať Zariadenia Golf Biť Školenia Mat

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€41.87 €113.18

Aby golfové praxi viac zábavy s našimi Deti Golfové Chipping, Hra!Multiplayer bitky sú možné s touto hrou, ktorá ponúka jemné drôtené opletenie konštrukcie.Ideálne pre relaxáciu s priateľmi a rodinou, je to ideálny doplnok k golfový výstroj.Vhodný pre všetky vekové kategórie a úrovne zručností, táto hra má všestranné využitie.

Materiál: Guma + flanelové

Veľkosť produktu: 178×120 cm

Vhodný vek: 3+

Štýl: ako na obrázku)

Zoznam:

178x120cm mat x1

Golfové palice x1

Golf odpaľovanie mat x1

Golfové loptičky x20 (5 z každej farby)

Zem hromadu x4

Lepidlo háčik x4

Prehľad výsledkov x1

Popruhy x4

Golfové tee x2

Kabelka x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Maximalizovali Svoj Tréning: Pozdvihnúť svoje golfové hry s náš všestranný golf chipping, hra mat nastaviť.Hrajú dve rôzne mapy na prednej a zadnej strane, môžete cvičiť viac zručnosti a aby si golf praxe zábavnejšie ako kedykoľvek predtým.

2.Zábavné a Náročné: Tento golf chipping, hra mat set obsahuje 5 ťažké hry a vyskúšať svoje zručnosti a okoreniť váš strany, tailgates a BBQs.Môžete súťažiť so svojimi priateľmi a rodinou v multiplayer bitky a zlepšiť atmosféru strany.

3.Spoľahlivý Výkon: Navrhnuté s vysoko-kvalitná konštrukcia a realistické putting green pocit, golf chipping, hra mat nastaviť je ideálny pre dlhodobé, spoľahlivé použitie.

4.Všestranné Použitie: Nádherné golfové chipping, hra mat set prináša hodiny zábavy a vzrušenia na každú príležitosť.Ideálny pre rodiny, záhrade strany, a office reunions, je vhodný pre všetky vekové kategórie a úrovne zručností.

5.Pekný darček: výnimočný darček pre golfových nadšencov, poskytuje troch rozmanité ciele, a scorecard, a nekonečné hodiny indoor/vonkajšie zábavu pre rodiny s deťmi a priateľmi.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie