0

Rybolov Plyers Muti-Funkčné Fly Rybárske Potreby Nastaviť Rybárske Nástroje Pre Morskej Vody Sladkovodné

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.61

Popis:

Tieto rybárske kliešte sú určené na uchopenie rýb všetkých veľkostí a typov s ľahkosťou.Majú zviera zub dizajn, ktorý zabraňuje pošmyknutiu a prepláva šupiny a kosti.Sú vodotesné a odolné, takže si ich môžete používať v akomkoľvek počasí stave.Plus, prichádzajú s šnúrky na zápästie, ktorý drží ich pevne na vaše zápästie pre jednoduché prenášanie.Získajte vy dnes a užite si rybárčenie, ako nikdy predtým!

Špecifikácia:

Názov: Rybárske Kliešte

Materiál: ABS

Veľkosť: o 21.6 cm/8.50 v

Balenie Zoznam:

Rybárske Kliešte*1

Zaťahovacie Pracky*1

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vode odolný a Silný: Tieto rybárske kliešte majú vysokú kvalitu ABS materiál konštrukcie, ktorá im bráni dostať poškodený alebo deformovaný do vody.Môžu vyrovnať sa s rôznymi rybárskych situácií a výziev.

2.Ergonomická Rukoväť: Tieto rybárske kliešte majú ergonomickú rukoväť.Tento dizajn pomáha zvýšiť vašu strane silu, znížiť únavu a zlepšiť vaše trenie.

3.Pohodlné a Bezpečné: zaťahovacej pracky dizajn umožňuje pripojiť rybárske kliešte na vašom zápästí a vyhnúť kvapkadlová alebo ich strata.Sú ľahko dosiahnuť a používať rukou, keď je to potrebné.

4. Príležitosti Použitie: Či už ste v mori alebo jazere, tieto kliešte môžu riešiť všetky ryby chytiť, z veľkých žralokov malé trávnaté kaprov.Majú robustný dizajn, ktorý umožňuje ich jednoduché použitie a spoľahlivé.

5.Ľahké a Prenosné: Tieto rybárske kliešte sú dokonalým spoločníkom pre všetky rybárske milenca.Sú ľahké a obchod malá veľkosť, takže môžete nosiť so sebou, nech ste kdekoľvek.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : ABS
  • Magnet Rybolov : no
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie