0

Pedál Matný Mat Nálepky Chranenim Skúter Brúsny Papier Samolepka Chrániť Vaše Pedále Pred Poškriabaním A Nečistotami Pre Scooter

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€1.66 €2.77

Premeniť vaše jazdecké skúsenosti s našimi elegantný a trvanlivý Pedál Matný mat nálepky.Prispôsobené, aby sa zmestili svoj bicykel pedále, že zvýšenie trenia medzi obuv a strmene, zabezpečiť bezpečnú jazdu.Nepremokavé a navrhnuté tak, aby vydržali, vynikajúci vzhľad dodáva štýlový dotyk na váš bicykel bez toho, aby bola ohrozená na funkčnosť.

Funkcie:

Materiál: PVC

Balenie: taška funkcie opp

Veľkosť: 575*150mm /22.64*5.91 palcov

Farba: ako na obrázku)

Lepenie krokov:

1. Utrite originálne gumové podložky na pedál s mokrý papier, uterák alebo handry

2. Priamo vložiť oproti pôvodnej nerovnomerné pedál môže byť

3. Sušič vlasov horúci vzduch fúka proti brúsneho papiera, tak, že brúsny papier je zmäkčená viac pohodlné

Zoznam:

1 x Pedál Matný mat sticke

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zvýšené Pohodlie: hrubý povrch pedál matný mat nálepky zvyšuje trenie medzi obuv a strmene, umožňujúce hladké a jazdu bez námahy.Toto zlepšenie v trenie robí skúter bezpečnejšia a pohodlnejšia jazda.

2.Perfektné prispôsobenie: Naše pedál matný mat nálepka je na mieru šité riešenie pre vaše m365 elektrický skúter, zabezpečí perfektné uchytenie a hladký povrch.Zvýšenú priľnavosť a výkon bude mať váš jazdy na ďalšiu úroveň.

3.Odolné Pedál Ochrana: chráni vaše pedál proti poškriabaniu a nečistoty s našimi pedál matný mat nálepky.Vyrobené z prvotriednej PVC materiálu, to sľubuje dlho-trvajúce oteruvzdornosť bez vyblednutie alebo peeling.Je to jednoduché aplikovať a odstrániť pre bezproblémovú údržbu.

4.Silná priľnavosť: pedála matný mat nálepky používa živicové lepidlo, ktoré je vodotesný a nie je ľahké spadnúť.Sa drží pevne na pedál povrchu a nie spadnúť aj po opakovanom použití.

5.Osobnosti Predviedli: Nech váš jedinečný štýl presvitať s našimi pedál matný mat nálepky.Jeho hladké línie a skvelého vzhľadu pridať dotyk, ktorý je ťažko prehliadnete.Aby váš skúter vyčnievať z davu dnes!

  • Číslo Modelu : Nálepka
  • Platné Ľudí : MUŽI
  • Materiál : PVC
  • Rada Category : Ploché Dosky
  • veľkosť : 575X150mm
  • Druh : Elektrický Skateboard
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie