0

10000 Kus farebná Bodka Nálepky 1000Pcs/Roll,10 Farba Kruhu Bodky Štítky, Samolepky Kolo Kódovanie, Nálepky Na Kancelárske

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€31.15

10000 Kus farebná Bodka Nálepky 1000Pcs/Roll,10 Farba Kruhu Bodky Štítky, Samolepky Kolo Kódovanie, Nálepky Na Kancelárske

DOSTANETE: 10 kotúčoch farebné bodky nálepky (vrátane 10 rôznych farbách), celková 10,000 nálepky, 1000 stránkové listy per roll.Množstvo množstvo a rôzne farby pre váš každodenný zdobenie a organizačné potreby.

VYSOKÁ KVALITA A POHODLIE: Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, tieto polka kolo nálepky sú odolné a ľahko odlepujú, a môže byť ľahko písomného na s perom, ceruzkou alebo fixkou.Pohodlné veľkosť zaisťuje, že sa perfektne hodí na väčšinu povrchov.

EFEKTÍVNA ORGANIZÁCIA: S 10000 kruhu kódovanie štítok nálepky, môžete jednoducho označiť a triediť rôzne predmety.Udržať kancelárske potreby, súbory alebo triede materiálov úhľadne usporiadané a ľahko identifikovateľné.

FAREBNÉ KÓDOVANIE SYSTÉM: Tieto farebné malý kruh ponuka samolepky 10 jasných farbách, vrátane červená ružová ruža oranžová žltá zelená modrá fialová kruh, nálepky, atď., ktoré vám môžu pomôcť vytvoriť farebné kódovanie systém pre efektívnu kategorizáciu a na identifikáciu.Rozlišovať rôzne kategórie alebo skupiny na prvý pohľad.

VŠESTRANNÉ POUŽITIE: Tieto polka dot nálepky majú širokú škálu aplikácií.Môžu byť použité na organizovanie súborov, značenie pohárov alebo krabice, vytvárať vizuálne pomôcky na vyučovanie, alebo na triede umenia a remesiel projektov, alebo aj ako cena, značky a veľkosti etikiet!

Farba:multicolor

Materiál:Papier

Veľkosť:13mm/19 mm

Obsah Balenia:

10 rožkov farebné nálepky bodka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie