0

Elektronické Basketball Scoreboard, Prenosné Digitálne Hodnotiacej Tabuľky S Diaľkovým Pre Multisports Vnútorné Vonkajšie

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€105.79 €185.60

Elektronické Basketball Scoreboard, Prenosné Digitálne Hodnotiacej Tabuľky S Diaľkovým Pre Multisports Vnútorné Vonkajšie

[Multifunkčné Hodnotiacej tabuľky pre Hry]1.Čas 2.Skóre 3.Obdobie 4.Poss 5.Bonus.Čas odpočítava od 99:59 a skóre až 199. To bude pípnutie, keď vyprší čas.Tento prehľad výsledkov sú široko používané pre väčšinu competitional hry, basketbal, futbal, volejbal, baseball a pod.

[Napájaný z batérií a Prenosný]hodnotiacej správy je napájaný z batérií, pomocou recyklovateľné batérie, plne poplatok za 5hodín a hrať pre 15hrs.veľmi prenosné a ľahké, môžete si ho vziať kdekoľvek!

[Clear&Bright]hodnotiacej správy prijíma super svetlé (3inch+1.8 palce) LED svetlá, jas dosahuje 3000CD, 5 nastavenie jasu, ktorý môže byť videný jasne vonku. 70ft visiual rozsah hodnotiacej tabuľky možno vidieť jasne celej hry súd.

[Inovované Diaľkové Ovládanie]Všetky funkcie možno ovládať ľahko s diaľkovým, 100 stôp super dlhé ovládanie rozsahu, ktorý môže byť vedené cez súd, dokonale spĺňajú potreby rôznych hier.

[Inštalácia]Tam je malý štát podľa hodnotiacej správy, že môže stáť pevne na stole.Balík je dodávaný s konzoly a skrutky, ktoré je možné ľahko zavesiť na net, alebo stenu z hracieho poľa.

Pripojte Typ:NÁM Zástrčku,platí, Kanada, India,Mexiko, Thajsko, usa, Filipíny,Taiwan a tak ďalej.

Pripojte Typ:EU Plug,to sa vzťahuje na Indonézia, Nemecko, Francúzsko, Španielsko, Taliansko a tak ďalej

Napätie: AC100-240V

Farba: Čierna

Materiál: ABS

Obsah Balenia:

1 x Basketball Scoreboard auta

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie