0

Vintage Pásky Maskovacie Pásky, Samolepky Dekoratívne Pásky Umenie A Remeslá Páska Lepiaca Vestník Dodávky Starožitné Scrapbooking Pásky Pre

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€0.59 €0.84

Pri pohľade na retro dizajn pre vaše crafting alebo dekorácie potreby?Pozrite sa žiadny ďalší ako naše Vintage Pásku!Mäkký povrch sa nepoškodia povrch a môže byť ľahko odstránená a nalepiť znova.Nie len pre zdobenie, táto páska môže byť tiež použitý ako poznámka papier, hra rekvizity, a ďalšie!Perfektný pre pridanie jedinečný dotyk na ďalšie narodeniny, party, alebo udalosť.

Špecifikácia:

Názov produktu: Vintage Pásky

Veľkosť produktu(o):

Dĺžka: 2m

Hrúbka: 0.01 cm

Substrát: PET

Šírka: 30/50mm

Rozsah použitia: manuálna účet

Balenie Zoznam:

Vintage Pásky * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kreatívne Scrapbooking: Pozdvihnúť svoj zápisník hry s tento ročník pásky, že funkcie staromódne, plagáty, 1990, text, rukopisov, a ďalšie.Retro dizajn a klasické fotografie prinesie nádych nostalgie a veľa šarmu, aby vaše spomienky.

2.Jednoduché Spôsoby Použitia: Pozdvihnúť vaše tvorbe projektov s vintage čaro nášho mäkké povrchy vintage scrapbooking pásky.Ideálnu priľnavosť a lepidlo-bezplatné odstránenie robiť to ideálne pre scrapbooking, zdobenie, a ručné práce.

3.Široko Používané: Naše Vintage Maskovacia Páska je univerzálne a môže sa použiť ako poznámka papier, hra rekvizity, a ďalšie.Pridať retro nádych vašej DIY projekty, vyzdobiť svoj denník, manuálne alebo darčekové balenia: voľba je na vás.

4.Ľahko Vymaľovať Bez obáv: Naše Vintage Pásky umožňuje navrhnúť bez obáv s vedomím, že to nebude poškodiť váš zápisník.Páska môže byť ľahko odstránený a prilepený opäť pričom žiadne stopy.Pridať dekoratívne dotyk na váš rozložení s dôverou.

5.Výber perfektný Darček: Vyjadriť svoju lásku a tvorivosť s našimi vintage pásky.Ideálne pre HOBBY nadšencov, pridať vkus na scrapbooks, časopisov a karty.Použiť ho zabaliť alebo bočný kryt dary pre osobný kontakt.Univerzálna páska pre každú príležitosť - narodeniny, Vianoce, alebo len preto, že.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie