0

Muži Holenie Kefa Holič Pohodlné Nylon Vlna Kefkou Starostlivosti o Pleť Rekvizity Jednoduché Operácie na Čistenie Spotrebiča Holenie Nástroj

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€0.47 €3.94

Funkcia

【Antistatické Čistenie] vyzýva BrushSelected kvalitné nano vlákna štetiny, professional anti-statické a odstránenie prachu.

【Mäkkou Kefou] vyzýva husté štetiny sú jemné a priateľské k pokožke, efektívne odstránenie škodlivého prachu a nečistôt z vinylových platní bez poškriabaniu alebo kompromisov v kvalite zvuku.

【High-end Rukoväť Textúra] vyzýva Vyrobené z gáfor dreva, rukoväť je elegantný a jednoduchý, poskytuje pohodlné uchopenie a dáva vám úplne nové zážitky.

【Širokú Škálu Aplikácií] vyzýva štetca môže byť použitý na vinylových platní, phonographs, digitálne fotoaparáty SLR šošovky, obrazovky, notebooky, automobiloch, kancelárske potreby, nábytok, elektrické spotrebiče a iné položky.

Farba:ako ukázať

Veľkosť:ako ukázať

Materiál:drevená rukoväť

Balík obsahuje:1pc

Poznámka:

1.Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe tónu webových stránok, fotografií a aktuálnej položky.

2. Položka Opatrenia strane, mohlo by to byť 1 cm rôzne,vašu láskavú pochopenie bude veľmi ocenil.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Druh : Holiaci Štetca
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie