0

1 Pár Futbal Holenná Podložky Plastové Futbalové Chrániče Holennej Chránič Pre Deti, Dospelých Ochranný Výstroj Priedušná Shin Stráže

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€0.35 €0.53

Popis:

Dostatočné množstvo: balíček obsahuje 1 pár futbal nohy podložky, stačí splniť vaše denné použitie, výmena a zdieľanie potreby; Nosenie tieto chrániče bude dať vaše nohy plnú ochranu, zabrániť úrazu a vám umožní vychutnať hrať futbal.

Užívateľsky príjemný dizajn: obrys tvaru futbal holenná stráže pre deti a dospelých, dobre zapadá do vašich lýtok.Je to ľahké a pohodlné na nosenie a nie pridať extra stresu na nohách, poskytovanie komplexnej a silnú ochranu pre váš shin a dolných končatín.

Účinnú ochranu vášho teliat: Čierna a Modrá futbalový kit je vyrobený z vysoko-kvalitné plastové puzdro, ktorá je priedušná a spoľahlivé a hrá dôležitú úlohu pri znižovaní vplyv na kosti a svaly nôh počas hry.

Veľkosť: priedušná futbal holenná stráže je správna veľkosť, a elastické pracky popruhu je viac stabilný a pružný pre dlhodobé nosenie.Je ideálny pre deti a dospelých.

Široké použitie: Tieto ľahké chrániče pre deti sú vhodné pre športové alebo súťažiach, ako hrá futbal, beh, hrá tenis, hrať loptu, fitness centrum, pešia a vzpierania, atď.To môže byť tiež použitý pre teľa svalové zranenie, svalové bolesti, chirurgické obnovenie, atď.

Špecifikácie:

Názov produktu: Nohu stráže doska

Materiál: Plast

Package Zahrnuté:1 pár Nohu stráže doska

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, aby 0.1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Vek : Vyššie 13
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie