0

Prenosné CPAP Dodávky, Skladovanie Taška puzdro pre CPAP Stroj a Príslušenstvo Dropship

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€6.51 €13.30

Funkcie:

OOTDTY

úplne nové a vysokej kvality

Chrániť vaše zariadenia: CPAP cestovná taška je vyrobená z ťažkých nylon.Vnútorné podložky podložky môže účinne zmierniť externého tlaku a poskytuje dobrú ochranu pre CPAP zariadenia.

Multi-účel vrecku: Existuje viacero vreciek v hlavnom oddelení, vhodné pre CPAP stroj, napájanie, maska, hlavový most, rúry, atď.

Špeciálne zips dizajn: dva zipsy sú navzájom, a háčika a slučky sú zatvorené, ktoré je jednoduché na zips a prijať, a jednoduché, aby sa veci.

Ľahko sa prenáša: robustné rukoväť je vhodné, aby ste sa pokračovať v ceste.Stredná veľkosť zaberá málo miesta, takže je ľahké dať do batohu alebo kufra, keď cestujete.

CPAP cestovné puzdro je dobrý spôsob, ako organizovať CPAP stroje a príslušenstvo pre ľudí s dýchaním.Hoci je malý, všetko je balené v sáčku, aby spĺňali všetky potreby CPAP cestovanie.

Špecifikácie:

Materiál: Nylon

Veľkosť: Cca.35x10x18.5 cm/13.78x3.94x7.28 inch

Balenie Obsahuje:

1x Cestovné prepravný Vak

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie