0

Zelená Opravy Vidlica Prenosné A Opotrebovaniu Ball Marker Divot Nástroj Divot Nástroj A Lopta Značky S Vysokou Tvrdosťou, Odolné Golf

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.82 €5.46

Majte svoje obľúbené golfové ihrisko hľadajú ich najlepšie s našimi odolné divot vidlica vyrobená z oteruvzdorné materiály.Hladký povrch pomáha ľahko udržiavať zelených.To je ideálny pre všetkých golfových nadšencov je k narodeninám a prichádza s prenosný dizajn pre na cestách golf.

Špecifikácia:

Názov: Golf divot nástroj

Materiál: zliatiny Zinku

Farba: Strieborná, zlatá

Veľkosť: Cca 74*35*6mm/2.91*1.37*0.23 v

Váha: Cca 50g

Použitie: Zelená, marek loptu pozícia, pisár, otvárač

Balenie Zoznam:

Golf divot nástroj*1

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené."

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vysoká Tvrdosť: Vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny zinku materiál, tento golf divot nástroj má vysokú tvrdosť a odolný proti opotrebeniu, zabezpečenie dlhodobé použitie a antikoróznych výkon.

2.Magnetické Dizajn: Zlepšiť vaše golf hra s týmto divot nástroj magnetické adsorpcie dizajn.Jeho hrany sú burr-free a bezpečné držanie.Plus, to opravy turf hladko, takže aj vzhľad pre váš ďalší záber.

3.Široko-Používaný Nástroj: Skúsenosti všestrannosť našich golfové príslušenstvo s jeho otvárač, centrovanie scriber, golfové ihrisko azyl, a tyč držiaka.Ideálny pre golfistov na každej úrovni, v tejto nástroj má širokú škálu aplikácií a zabezpečí pohodlie.

4.Vynikajúci Darček: Ukázať svoje uznanie pre milovníkov golfu vo svojom živote s týmto elegantným divot nástroj.Perfektný doplnok na zlepšenie ich hry a pritom elegantný narodeniny, rodiny alebo priateľ dar.

5.Ľahko sa: Ľahký a ľahko skladovať.Tento golf divot nástroj je vyrobený z odolného kovu, ktorý je dosť svetla, aby sa nosiť vo vrecku alebo v taške.To má skladací dizajn, ktorý umožňuje ľahko skladovať a vziať so sebou kdekoľvek.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Golf Divot Nástroj
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie