0

Camping Svetlo, Statív Letný Držiak na Stojan Ďalekohľad Statív Stojan so 6 Spojovacie Tyče Hliníkovej Zliatiny Tábor Svetlo Nočný Rybolov

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€14.64 €40.69

Camping Svetlo, Statív Letný Držiak Na Stojan Ďalekohľad Statív Stojan So 6 Spojovacie Tyče Hliníkovej Zliatiny Tábor Svetlo Nočný Rybolov

Odrážky: 1. [ Materiálov Vynikajúcu Kvalitu ] Prináša dokonalý zážitok, Camping Svetlo, Statív je vyrobený z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny materiálu, veľmi odolné, pevné, hrdza-dôkaz, opakovane a drop-odolné.

2. [ Pohodlné a Prenosné ] ktorý vám pomôže zahnať tmu jednoducho, Camping Ľahké Stojan je veľmi malý, ľahký a prenosný, vhodný aj pre vás na použitie, aby lampy, keď ste kempovanie mimo.

3. [ Praktický Dizajn ] Prináša skvelé pohodlie pre vaše potreby na kempovanie, Vonkajšie Svetlo Držiak na Stojan je vhodný pre organizovanie camping svetlo, mobilný telefón, fotoaparát, ďalekohľad, baterku, alebo ventilátor, navrhnutý s normou 1/4 závit rozhranie.

4. [ Ideálnou Voľbou ] Svetlo, Statív Stojan umožňuje byť ako pohodlné ako doma, keď kempovanie mimo, perfektnú dovolenku darček pre rodinu a priateľov, prekvapujúce ich na Vianoce a Nový Rok.

5. [ Ľahko Namontovať ] Aby sa zabránilo zbytočné problémy pre vás, Camping Lampa, Statív, je mať žiadne zložité montáž kroky, vybavená 6 spojovacie tyče pre použitie v rôznych situáciách.

Popis A Funkcie:

Tento Kemping Svetlo, Statív je veľmi krásne, je ideálnou voľbou pre vás, ktorý chcete používať ako lampy, mobilný telefón či fotoaparát, a to môže priniesť veľké pohodlie.

1. Vyrobené z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny materiálu, ktorý je veľmi odolné, pevné, hrdza-dôkaz, opakovane a drop-odolné.

2. Navrhnuté s normou 1/4 závit rozhranie, je vhodný pre organizovanie camping svetlo, mobilný telefón, fotoaparát, ďalekohľad, baterku, alebo ventilátor.

3. Veľmi malý, ľahký a prenosný, je to vhodné pre vás na použitie, aby lampy, keď ste kempovanie mimo.

Špecifikácie:

Názov: Potreby Na Kempovanie Svetlo, Statív

Farba: Čierna

Materiál: hliníková zliatina

Veľkosť:

Desktop zariadenie: o 10.5x4.5 cm/4.13x1.77inches

Jeden spojovacie tyče: 8.5x0.7 cm/3.34x0.27inches (6 kusov v celkovej)

Platné plochu hrúbka: počítače menej ako 67MM

Vlastnosti: Viac montáž režimy, vhodné pre rôzne scenáre

Balenie Zoznam:

Spojovacie Tyče*6

Desktop Zariadenie*1

Háčik*1

Poznámka:

Prijmite prosím, že tam je farebný rozdiel v produkte kvôli svetelné efekty a fotografovanie uhlov.

Veľkosti výrobku má tolerancie vzhľadom na ručné meranie.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Baterka
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie