0

Vrecko Graf Pre Triede Veta Pásy Graf List Vzdelávania Vrecku Graf Interaktívne Učenie Vložte Vrecko Graf Opakovane

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€6.24 €11.99

Tento rozkošný Štandard Vrecku Graf funkcie roztomilý veta a znak karty, ideálny pre obe triedy a domov, školské prostredie.S tromi posilnené osadené priechodkami, je ľahko pozastaviť a poskytuje dostatok úložného priestoru pre všetky vaše vyučovania nesmie chýbať.

Špecifikácie:

Názov: Štandardné Vrecku Graf

Veľkosť produktu: o 70*86 cm/27.56*33.86 v

Balenie Zoznam:

1* Štandard Vrecku Graf

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zvýšenie Vašej Triede s Ohromujúci Jablká v Tvare Vrecku Graf: Toto vrecko graf funkcie roztomilý jablká tvary a jedinečný dizajn, ktorý bude robiť vaša prostredie na učenie viac oko-lov a zábavy.Robustné materiálu a veľké vrecká môže mať rôzne predmety a vydrží dlhý čas.

2.Trvalé a Transparentné Vrecká: vystužené nosenie-odolný PVC tvrdé listy na našich Štandard Vrecku Graf je transparentné vrecká záruka trvalé trvanlivosti a zabezpečené umiestnenie.Majte svoje vety a znak karty v jasnej s týmto spoľahlivé príslušenstva.

3.Efektívna práca v Triede: Tento štandard vrecku graf môžu byť zavesené kdekoľvek s tromi posilnené osadené priechodkami, takže je ideálny pre triedy stien, dverí alebo okna.Pocket dizajn umožňuje zobrazovať karty, fotografie, alebo poznámky ľahko a pohodlne.

4.Vzdelávanie Rozšírenie: S mini veta barov a transparentné vrecká, tento Štandard Vrecku Graf zvyšuje jazykové vzdelávanie zavedením slovnú zásobu a matematické pojmy cez príťažlivé rozprávanie.Hrajú 6 riadkov pohodlné vrecká na zahrnutie slovo karty a uľahčiť jednoduché zobrazenie a zmeny.

5.V triede Musia Mať: Štandardné Vrecku Graf je ideálny triede a domov školy príslušenstvo pre kreatívne a interaktívne vzdelávacie aktivity.Ideálne pre skupiny usmernenie, rodiny a celej triedy demonštrácie, je potrebné mať pre zvýšenie vzdelávacie skúsenosti.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie