0

Nové Rybár Rybársky Batoh Outdoor Camping Batoh Rybolov, Lov, Turistické Vonkajšie Kamufláž Späť Pack Rybolov Batoh

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€19.35 €27.64

Funkcie:

Určené pre rybára, tento ľahký riešiť vrece má veľkú kapacitu na uloženie všetkých vašich zariadení.Vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, je trvanlivý a odolný voči vode.Ergonomický a priedušná dizajn zaručuje komfort a pohodlie.Či sa vám ryby v jazere, rieke alebo v mori, tento batoh je vhodný pre mnoho scén.

Špecifikácie:

Názov Produktu: Rybárske Náčinie Batoh

Farba: čierna

Veľkosť: o 45x26x26cm/17.71*10.23*10.23 v

Váha: cca 650g

Kapacita: 35-55L

Textílie: Polyester

Nosenie metóda: dvojité ramená, jediný ramenný uhlopriečka, prenosné

Zoznam Produktov:

1* Rybárske Náčinie Batoh

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Obchod a Vykonávať: To Rybárske Náčinie Batoh je ideálny pre rybolov fanúšikov, ktorí chcú prepravovať ich výstroja s ľahkosťou a pohodlie.Má veľké hlavných oddelení, niekoľko vrecká na zips a bočné vrecko na rybársky prút.

2.Voda-Odolný Dizajn: Rybolov Batoh má nepremokavé polyesterové tkaniny exteriér a vodotesná vnútorná vrstva, ktorá ochráni vaše zariadenia od poškodenia vodou.Zips a pracky sú tiež odolné proti vode a bezpečné.

3.Ergonomické a Priedušný Dizajn: môžete jednoducho prepínať medzi batohy, tašky cez rameno, a kabelky podľa vašich potrieb.Ergonomický a priedušný dizajn zabezpečí váš komfort a pohodlie.Ramenné popruhy sú nastaviteľné, priedušná, a čalúnená pre extra podporu.

4.Široko Používané: Tieto Rybárske Náčinie Skladovanie Tašky Zábaly môže fungovať ako rybárske náčinie batoh, školské tašky, alebo počítač, taška.To je veľkorysý priestor, aby sa ubytovať rybárske potreby, knihy, alebo notebooky.To je prispôsobivý a priestranný produkt, ktorý môže vyhovovali rôznych scenárov, ako napríklad cestovanie alebo rybolov.

5.Darček: Tento Rybársky batoh je ideálny pre cestovanie alebo rybolov, najmä pre tých, ktorí milujú rybolovu.Má dostatok miesta na ukladanie všetko, čo potrebujete pre vaše rybárske výlet.Vhodné pre gifting ostatným.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • S Rack alebo Nie : No
  • Číslo Modelu : Rybárske Náčinie Batoh
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie