0

1pc 3-jamkové Maska Pokrývky hlavy Zime Teplé Koni Maska Outdoorové Športy, Lyžovanie Pletené Tri Diery Hlavu Kryt Krku Ochrany Studenej Šatku

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€1.08 €1.66

Názov produktu:3-jamkové maska pokrývky hlavy

Veľkosť produktu o:38*22/14.96*8.66 v

Produkt farba: Ako je znázornené na obrázku

Produkt materiál: Akryl

vlastnosti produktu:

1. VYSOKO KVALITNÉ TEXTÍLIE: Toto 3-jamkové double pletené kapucňou je vyrobená z vysoko kvalitného a mäkkej tkaniny, ktorá má vynikajúce teplo a držal si hlavu a tvár v teple v zime.

2. MULTIFUNKČNÝ DIZAJN: Tento kapucňou je vyrobená z 3-jamkové double pletené konštrukcie, ktoré možno nosiť rôznymi spôsobmi podľa vašich potrieb.To môže byť použitý ako úplné masku na tvár, krk, kryt alebo jednoduché čiapočku, ideálny pre motocykel, lyžovanie, snowboarding a iné outdoorové aktivity.

3. PRIEDUŠNÁ & POHODLNÉ: Priedušná textílie umožňuje správne vetranie, aby sa zabránilo nadmernému poteniu a nepohodlie.Elastický materiál zaručuje pohodlné nosenie pre mužov a ženy.

4. VETRU A PRACHU OCHRANA: pevne pletené dizajn tohto bandana poskytuje vynikajúci vetru a prachu ochranu, ktorá chráni tvár a krk z nepriaznivých poveternostných podmienok a trosiek, pri jazde na motorke alebo robiť iné outdoorové aktivity.

5. ŠTÝLOVÉ A PRAKTICKÉ: Tento pletený kapota je štýlovo navrhnutý tak, pridať farbu do svojho zimné oblečenie.Jeho kompaktný a ľahký dizajn je ľahko prepravovať a skladovať, takže si môžete vychutnať teplo a ochranu, nech ste kdekoľvek, zatiaľ čo je najvtipnejšie dar žart vaše

Bezpečnostné opatrenia:

1. Ako všetci vieme , na rôznych počítačoch displej farby inak, farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť, môžete neváhajte a kontaktujte mewe vám niektoré návrh, ale to je pre vás len orientačný.

Zásielky zahŕňa:

1pc 3-jamkové maska pokrývky hlavy

ahoj, chlapci, ďakujem vám za návštevu mojej obchodu.ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.Ak potrebujete viac tejto položky ,môžete nás kontaktovať.poskytneme vám naše najlepšie ceny.Nechajte vašu správu!

  • Materiál : Polyester
  • Štýl : Príležitostné
  • Číslo Modelu : Nové
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Vzor Typ : Pevné
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie