0

Silikónový Cumlík Držiteľ Flexibilné Teether Cumlík Klip Cumlík Držiteľov A Teether Cumlík Klip Novorodenca Essentials Pre

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€1.22 €2.45

Hľadáte spôsob, ako udržať vaše dieťa cumlík alebo soother čisté a poruke?Tieto silikónové cumlík klipy sú perfektné!Sú určené pre citlivú pokožku, nebude deformovať ľahko, a sú ľahko čistiteľné.Plus, sú všestranný dosť na použitie s radom príslušenstva a môže dokonca zvýšiť záujem dieťaťa a zábavy. !

Špecifikácia.

Názov Produktu: Cumlík Klip

Materiál: potraviny-silikónu

Veľkosť: 23.6*2cm/9.29*0.79 palcov

Hmotnosť: 26.8 g

Balenie zoznam.

Cumlík Držiteľ Klip x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Spoľahlivé Materiály: Uchovávajte pacifiers a hračky poruke našou Pokožkou,-Príjemný Silikónový Cumlík Klipy.Vyrobené z bezpečných, jedlo-silikónu, táto detská príslušenstva je ideálny pre jemnú pokožku.

2.Okusujú-odolné voči: Naše silikónový cumlík klipy sú vyrobené z vysoko-kvalitného materiálu, ktorý má dobrú pružnosť a elasticitu, čo je a nie je jednoduché deformovať.Môžu účinne zmierniť nepohodlie vaše dieťa je počiatočných období a pomôcť im rastú zdravo.

3.Ľahko sa Čistí: silikón cumlík klipy majú hladké povrchy, ktoré sa nelepí na prach, takže si môžete udržať ich čisté a hygienické tým, umývanie ich teplou vodou.

4.Jednoduché Skladovanie a Organizácie: Tieto silikónové cumlík klipy mať pohodlný otvor dizajn, ktorý umožňuje zavesiť ich na háčiky, vešiaky, alebo ramienka.Oni tiež zabrániť tomu, aby deti 's pacifiers, soothers, a iné doplnky od klesá a stráca.Otvor dizajn je kompatibilný s väčšinou značiek pacifiers a soothers.

5.Lákavé a Príjemné: jednoduchý, ale napriek tomu rozkošný cartoon tvar týchto Silikónový Cumlík Klipy zvyšuje detský záujmu a zábavy.Jeho atraktívny dizajn oslovuje deti, poskytuje nekonečnú zábavu.Vyrobený pre jednoduché používanie a čistenie, je potrebné mať pre rodičov, ktorí chcú obe pohodlie a potešenie pre ich maličkým.

  • Číslo Modelu : Cumlík Držiteľ Klip
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Vekové Rozpätie : 25-36m
  • Materiál : Jedlo-Silikónu
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie