0

PMKJ003BL Tool Box Špeciálne Modré (Hobby Nástroj) Plamokojo

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€6.38 €8.18

PMKJ003BL Tool Box Špeciálne Modré (Hobby Nástroj) Plamokojo - To je úložný prípade navrhnutý tak, aby sa rôzne nástroje, ktoré môžu byť využívané efektívne pri uskutočňovaní plastikový model.

- Ľahko sa prenáša pri práci v zdieľanom priestore tak ako obývacia izba alebo miesto, ísť von, uložiť, ak ju dokončí, ľahko sa čistí, je vhodné dať obzvlášť často používaným nástrojom v ňom.

- Brúsny papier, stick súbor a lepidlo poskytovať exkluzívne skladovanie bodov, takže môžete ukladať základných nástrojov, ako napríklad [Nipper] [Cut] [Dizajn Noža] [Sumi Lepen] [Pinbee] kolektívne, takže môžete pracovať viac, môžete to urobiť efektívne. - Nastaviť tri farby jasné, čierna, modrá a červená s vysokou viditeľnosťou, napríklad, nástroje pre použitie v prime / modlitba v čiernej, tmel pre červená, atď., pre každý nástroj typu a aplikáciu je vhodné ukladať farby samostatne. [Storage space]

- Vnútorný povrch z hlavných telo je vystavené matný povrch spracovanie, je ťažké si všimnúť, aj keď škrabance sú pripojené, je špecifikácia, ktorá nie je klzká.

- Hlavne preto, že vzory skladovanie nástroje, ktoré budú použité pre prvky modelu a hypotézy model je kompaktný a má dobré jazdné vlastnosti veľkosť. [Držiak Na Fľašu]

- Obdĺžnikový bin ako všeobecné lepidlo je pevne stanovená na rohu okna, a pretože to môže byť použitý, pričom je uložené, riziko pádu je tiež znížená.

- Pretože časť veko otvára a zatvára individuálne, veko sa dá otvárať a zatvárať, kým fľaša lepidla atď, je uložené.

- To môže byť pohodlne používa na odkladanie príslušenstva iných ako fliaš. [Späť veko storage]

- Miesto, držiak, ktorý môže byť použitý pre bar brúsny papier, brúsny papier, atď.na zadnej strane veka, je možné uložiť 5 rod typ nástrojov, ako sú napríklad bar brúsneho papiera (2 veľkých / 3 malej veľkosti), v časti zasiahnuté držanie S silikónové sklzu prevencie, zabraňuje uložené nástroj z skákanie von.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Odporúčame Veku : 14+y
  • Materiál : Plastové
  • Druh : nástroj
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie