0

Toaletný Papier Roll Držiteľ Multifunkčné Stenu Kúpeľňa Skladovanie Rolka Papiera Držiak Na Stene Visí Rack Wc Príslušenstvo

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€16.76 €33.52

Bull et Bodov:

1.Nekompromisný Trvanlivosť: Vyrobené z vysoko orech a hliníkovej zliatiny, tento toaletný držiteľ môže pochváliť odolné a hrdza-dôkaz dizajn, ktorý nie je ľahko deformovať.Užite si dlhotrvajúce použitie s jednoduchou inštaláciou, a pohodlne držať až dva rožky papiera naraz.

2.Estetické Odvolanie: Pridať estetické odvolanie do vašej kúpeľne alebo wc s týmto toaletný držiteľ.Jeho jednoduché radiány a línie bez problémov zápas rôzne štýly, dáva priestor jednoduchý a štýlový dizajn.

3.Viaceré Účely: Pozdvihnúť vašu kúpeľňu funkcií s našimi toaletný držiteľ.Jeho polica dizajn umožňuje uloženie rôznych predmetov ako sú osviežovače vzduchu, vlhké utierky, aromaterapia olej, hodinky, mobilné telefóny a, samozrejme, wc

4.Bezšvové Pohodlie: Nainštalujte tento mramor, kov toaletný držiteľ bez námahy na akékoľvek plochy stien.Jeho štýlový dizajn a hrdza-odolný materiál zabezpečenie trvanlivosti.Zmena roll je jednoduché s jeho humanized dizajn, poskytuje dokonalé prispôsobenie pre vaše kúpeľne potreby.

5.Drvivá Aplikácie: Nainštalovať tento toaletný držiteľ vo vašej domácnosti, hotel, reštaurácia, kuchyňa, jedáleň, alebo umyváreň s ľahkosťou.Užite si bez námahy inštalácia a pohodlie používania, takže je potrebné mať pre všetky kúpeľne.

Desc ription:

Predstavujeme náš robustné kovové toaletného papiera držiak, ktorý nebude ľahko deformovať.Elegantný dizajn je ideálny pre zodpovedajúce rôzne štýly kúpeľne alebo toalety.Udržať vaše toaletný papier v ruke je dosiahnuť s týmto odolný a praktický doplnok do vášho toalety.

Špecifikácie:

1. Názov produktu: Papier, uterák rack

2. Hmotnosť: cca 350 g

3. Veľkosť produktu:(cca.)18*14*12 cm/7.09*5.51*4.72 palcov

4. Materiál: Orech + hliníkovej zliatiny

Balenie Zoznam:

1pc x toaletný papier držiak

Teplé pripomienka:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočný objekt!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne rozdiely veľkosť

  • Materiál : Hliníkové zliatiny
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Papier, Držiaky
  • Číslo Modelu : Papier Držiak
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie